2777
2789

از بهم ریختگی و شلوغی مداوم خونه خسته شدم دیگه....

شاغلم و همینجوریش وقت برای کارای اساسیم کم میارم

این بچه هم نابودم کرده....

پذیرایی و اتاق خودش پر از اسباب بازی 

همش قاطی پاتی

جرئتم ندارم دست بزنم به یکیشون 

بعضی وقتا هم کمی جمع میکنم میزارم کمد دیواری جیغ میزنه که در کمد رو باز کن من بیارم پایین باز وسایلمو....

دلم برای خونه‌ی تمیزم که حتی یه دستمال کاغذی تمیز نمیزاشتم رو زمین بیفته تنگ شده....

همین الان که این تاپیک رو زدم فقط ۳ ۴ تا توپ رو زمینه 

باقی وسایل بماند.....

بگید که تنها نیستم.....🙄🥴

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماهم همینه کلا وقتی خوابه اسباب بازیهاش و جمع کن بگو نمیدونم کی اومده برده چون همش رو زمینه شای ...

آخه جیغ می‌کشه 

چندبار پیش اومده که جمع کردم از دید مخفی گذاشتم 

زرنگه می‌فهمه و‌ اینقدر جیغ جیغ می‌کنه که مجبور میشیم همه رو بیاریم

آخه جیغ می‌کشه چندبار پیش اومده که جمع کردم از دید مخفی گذاشتم زرنگه می‌فهمه و‌ اینقدر جیغ جیغ می‌کن ...

اشتباهه به جیغش توجه میکنی بگو برو اتاق هرچقدر میخوای جیغ بکش اون فهمیده که با جیغ به هدفش میرسه 

تنها نیستی دختر منم سه سالشه تمام اسبابازیهاشو میاره تو هال تو اتاقشم بهم میریزه ولی بهش یاد دادم هرشب قبل از خواب وسایلی که آورده تو هال رو با هم میریم میذاریم تو اتاقش، اما باباش هميشه میگه بذار بچه راحت باشه بهش گیر نده 😐😕

اشتباهه به جیغش توجه میکنی بگو برو اتاق هرچقدر میخوای جیغ بکش اون فهمیده که با جیغ به هدفش میرسه

دقیقا می‌خوام بی‌توجه باشم 

اما همسرم و  مامانم کارو‌ خراب میکنن و میگن عصبی میشه

دختر منم میگه همش اسباب بازی‌ هام پخش و پلا باشه دست نزن جمع هم نکن ..اولا بهش گیر میدادم حالا ولش کردم دیگه بزار بازی کنه خودشم تا یه ساله دیگه فهمیده میشه جمع میکنه 

قند روزای تلخ منی دخترم

دقیقا می‌خوام بی‌توجه باشم اما همسرم و مامانم کارو‌ خراب میکنن و میگن عصبی میشه

مطمئن باش عصبی نمیشه ولی بهش بها بدی پرو میشه 

من الان همه رو جمع کردم گریه کنه توجه نمیکنم 

به جمع ما خوش اومدی همین سر شبی کلی باهاش دعوا کردم پنج ساله است ، پسرم هشت ساله یک دختر نه ساله ام دارم ...خودمم خیر سرم می‌خوام بخونم برای آزمون ...اما فایده نداره این بچه ها درست بشو نیستن