2777
2789
عنوان

دكترزنان خوب

83 بازدید | 5 پست

دوستان گرامي ازتون خواهش ميكنم يه. دكترخوب و كاركشته معرفي كنيد من يه مشكلاتي براي رحمم به وجوداومده. نگرانم. نكنه سرطان باشه  چندتا دكتر رفتم تشخيص ندادن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط دکتر نسرین تهرانی اگه میخوای تشخیص دقیق بده برو پیش تهرانی

دستت درد نكنه تجربه اي داري ازش بهم بگي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دستت درد نكنه تجربه اي داري ازش بهم بگي

آره خیلیا بودن چندین سال بجه دار نمیشدن با دو تا نسخش باردار شدن خودمم واسه چکاپ عمومی هرسال میرم پیشش البته من مجردم

کلا تو فامیلامون زیاد بودن که دکترا گفتن دیگه باردار نمیشن با نسخه این خانم دکتره باردار شدن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
آره خیلیا بودن چندین سال بجه دار نمیشدن با دو تا نسخش باردار شدن خودمم واسه چکاپ عمومی هرسال میرم پی ...

مرسي عزيزم