2777
2789

دیروز عصر قرار بود همو ببینیم..

بعد من دوش گرفتمو نیم ساعت منتظر پیامش بودم ببینم اوکیه اماده بشم یا نه ک گف اوکیه

بعد ک اماده میشم پیام داد ک کارت تموم شد بگو 

منم گفتم تمومه و اسنپ گرفتم (یه مسیر کوتاهیو باید با اسنپ میگرفتم حالا نگید چرا خودش نیومد)

بعد داخل اسنپ بودم پیام داده لغو کن

منم دیگه رسیدم زنگ زدم میگه فروشگام ده دقیقه صبر کن😐

البته میدونم خیلی میخواس ببینیم همو ها و یهو انگار از طرف خانوادش بوده ک بش گفتن بره

(میدونن باهمیم ولی خب نمیدونستن قراره همو ببینیم و اینم بهشون نمیخواست بگه اینسری رو)

خلاصه من ده دقیقه بعد زنگ زدم گف کارش تموم نشده عصبی هم بود نیم ساعت بعد زنگ زد ک نمیرسه کارش جور نشده برم خونه منتظر نمونم(اخه دیروقت بود دیگ تایم زیادی نداشتیم همو ببینیم)

منم رفتم خونه  همینکه رسیدم زنگ زد

مث اینکه اونموقع تموم شده بوده ک گفتم رسیدمو ناراحت شد

منم قهر شدم

چون اینهمه وقت گذاشتمو اماده شدم اونجاهم کلی معطل شدم اخرشم نشد

بعد اخرشب پیام داد معذرت خواست امروز پیام داد دوباره ک همو ببینیم منم دیگه اعصابم خراب بود گفتم مسخرتم مگه دیروز میتونستی فروشگا رفتنتو کنسل کنی و نرفتم

بنظرتون حق با منه؟

شما بودید چکار میکردید

منم بودم نمیرفتم امروز

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واقعا درگیر بوده و نتونست بیاد بهتره ی کم مدارا کنی کار همیشگیس ک نیس حالا ی پیشامد بوده

به نظرم باید توضیح میداد که چی شده هنوز هم استارتر نمیدونه چرا رفت فروشگاه چرا طول کشید

به نظرم باید توضیح میداد که چی شده هنوز هم استارتر نمیدونه چرا رفت فروشگاه چرا طول کشید

اره هنوزم نمیدونم 

البته طبق شناختی ک دارم ازش پیش خودش فک میکرده حضوری برم بگه  چیشده

چون تو چت دیگ دعوامون میشد اعصابا خراب بود حرف خاصی نزدیم

که منم دیگه حضوری نرفتم تا قضیه رو کامل بدونم و بیشتر کش دارشد

اره هنوزم نمیدونم البته طبق شناختی ک دارم ازش پیش خودش فک میکرده حضوری برم بگه چیشده چون تو چت دیگ ...

دیگه هر رابطه‌ای قانون خودشو داره

اینو قبول دارم که پیشامده هر چیزی می‌تونه پیش بیاد ولی خب یه خورده رفتارش بد بود مثلا وقتی ناراحت شدی به نظرم وظیفش بود کامل توضیح بده بهت که به فلان دلیل رفتم به بهمان دلیل هعی شل کن سفت کن در اوردم

چون نرفتم بیشتر کش پیدا کردیعنی باید میرفتم؟

ببین اگ همش بد قولی میکنه ک کار خوبی کردی نرفتی 

اما اگ همیشه خوش قوله و کم و بیش نمیرسه خب نباید قهر میکردی بهتر بود در حد دلخوری باشه و اگ دلت نمخواست بری بهتر بود ب جای این حرف ک مسخرتمو اینا بگی مثلا من امروز کار دارم بعدا میبینیم همو یا اینکه میرفتی چ اشکالی داره دیروز درگیر بوده نرسیده

ببین اگ همش بد قولی میکنه ک کار خوبی کردی نرفتی اما اگ همیشه خوش قوله و کم و بیش نمیرسه خب نباید قهر ...

میتونست ب خانوادش بگه میاد پیش من چون کلا یکی دوساعت قرار بود همو ببینیم

اخه خانوادش هم منو میدونن

نه اینکه لحظه اخر بگن برو فروشگا اینم بره

درست نمیگم؟