2777
2789

یه هفته

بله هرچی ما گفتیم قبول کردن بحثی پیش نیومد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه استاتر 

ختم قرائت سوره مبارکه یس به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه میخواهیم چهل نفر با هم، امروز نفری یه بار سوره یس را قرائت کنیم 

ازهمین الان تا نیمه شب فرصت قرائت هست

هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا لایک کنه التماس دعا 

چقدر طلا خریدید؟

نه سال پیش ۱۵۰ میلیون توافق شد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیزم مهریه تون چقدره؟

۲۸۰ سکه 

عزیزم من یکی دو روز بعد خواستگاری برام نشون اوردن ولی بدون بله برون 

شب عقد هم بله برونمون بود

ولی اشتباه منو نکن چون بقیه متوجه شده بودن نامزد کردیم و من همش استرس داشتم اگه تو بله برون بحثی پیش بیاد چی 

ما توی خواستگاری هم در مورد مهریه صحبت کردیم اما به توافق نرسیدیم و دیگه تو بله برون دوباره بزرگترها با هم صحبت کردن و توافق کردن، البته ما چیزی که اونا گفتن رو قبول کردیم 

عزیزم ازتون. خواهش میکنم لطفا دوستیمو قبول کنید یا اگه از این خانم‌هایی هستین که به درخواست دوستی حساسن خب می‌تونید بعد قبول کردن درخواست لغو دوستی بزنین شماره تماس نیستش که بدین دیگه تموم بشه نهایت یه لغو دوستی می‌زنین حالا شاید از اون دسته نیستین که حساسن اما چون برام مهم بود گفتم بگم ترجیح میدم توی خصوصی باهاتون صحبت کنم ما اگه نمی‌شه همین جا می‌تونم بگم ولی بهتره تو خصوصی باشه لطفاً اگه پیاممو دیدین حتماً بهم جواب بدین منتظرم ممنونم 😓

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏