یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم تنبلی داشتم،پریودنمیشدم،یکم چونم موی زائددرمیاورد،ازدواج کردم خوب شدم خودبخود،گاهی اوقات از ...
من چونم موی زائد نداره فقط یدونه ضخیم دارم بیشتر نه،الانم اولین باره انقدر پریودم عقب افتاده البته اینم بگم سری قبل روزای اخرپریودم خیلی ناراحتی استرس کشیدم ازاونه بنظرتون یا نه؟خیلی نگرانم🤦🏻♀️
من چونم موی زائد نداره فقط یدونه ضخیم دارم بیشتر نه،الانم اولین باره انقدر پریودم عقب افتاده البته ا ...
بنظرم بی تاثیرم نیست.چون من خودم هروقت فکرم مشغول باشه ناراحت باشم پریودم عقب میفته،کاهش وزن یا افزایش وزنم تاثیرداره.یک هفته قرص اهن بخور،کمخونیه شاید
🤦🏻♀️😂اخه عوارضش داره اذیتم میکنه نمیدونم حالا عوارض این پریود نشدنه یا نه ولی گرگرفتس بدنم داغه ...
نترس بابا. بخاطر پریود نشدنه و شدنش نزدیکه. گاهی آدم عقب یا جلو میندازه علائمش هم فرق داره. من خودمم وقتی نظمش بهم میریزه علائم و عوارض بدتری رو تجربه میکنم. چیزای گرم بخور تا زودتر بیاد بره. دمنوش زعفرون غلیظ زنجبیل دارچین اینا