2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مجردی چرااسترس داری،هورمونات بالاپایین شدن،اگه تادوهفته دیگه نشدی برو دکتر شایدتنبلی تخمدانه،چیزی ...

اخه عوارضش داره اذیتم میکنه نمیدونم حالا عوارض این پریود نشدنه یا نه ولی گرگرفتس بدم داغه کمردرد زانودرد دارم تپش قلب اینا

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

مگه مجردا هم بابت عقب افتادن پریود نگران میشن؟؟

🤦🏻‍♀️😂اخه عوارضش داره اذیتم میکنه نمیدونم حالا عوارض این پریود نشدنه یا نه ولی گرگرفتس بدنم داغه کمردرد زانودرد دارم تپش قلب اینا نمیدونم براچیه میترسم

خب مجردی چرااسترس داری،هورمونات بالاپایین شدن،اگه تادوهفته دیگه نشدی برو دکتر شایدتنبلی تخمدانه،چیزی ...

عزیزم علائم تنبلی تخمدان چیه؟

عزیزم علائم تنبلی تخمدان چیه؟

من خودم تنبلی داشتم،پریودنمیشدم،یکم چونم موی زائددرمیاورد،ازدواج کردم خوب شدم خودبخود،گاهی اوقات از ناراحتی یا شادی بیش ازحد ادم پریودنمیشه.اعصابت اروم باشه میشی.کمردردم ک داری احتمالا بدنت آماده ی پریوده.یکم جگربخور شاید کم خونی

من خودم تنبلی داشتم،پریودنمیشدم،یکم چونم موی زائددرمیاورد،ازدواج کردم خوب شدم خودبخود،گاهی اوقات از ...

من چونم موی زائد نداره فقط یدونه ضخیم دارم بیشتر نه،الانم اولین باره انقدر پریودم عقب افتاده البته اینم بگم سری قبل روزای اخرپریودم خیلی ناراحتی استرس کشیدم ازاونه بنظرتون یا نه؟خیلی نگرانم🤦🏻‍♀️

من چونم موی زائد نداره فقط یدونه ضخیم دارم بیشتر نه،الانم اولین باره انقدر پریودم عقب افتاده البته ا ...

بنظرم بی تاثیرم نیست.چون من خودم هروقت فکرم مشغول باشه ناراحت باشم پریودم عقب میفته،کاهش وزن یا افزایش وزنم تاثیرداره.یک هفته قرص اهن بخور،کمخونیه شاید

بنظرم بی تاثیرم نیست.چون من خودم هروقت فکرم مشغول باشه ناراحت باشم پریودم عقب میفته،کاهش وزن یا افزا ...

عه پس همون چون اخیرا وزنمم زیاد بالاپایین شده

🤦🏻‍♀️😂اخه عوارضش داره اذیتم میکنه نمیدونم حالا عوارض این پریود نشدنه یا نه ولی گرگرفتس بدنم داغه ...

نترس بابا. بخاطر پریود نشدنه و شدنش نزدیکه. گاهی آدم عقب یا جلو میندازه علائمش هم فرق داره. من خودمم وقتی نظمش بهم میریزه علائم و عوارض بدتری رو تجربه میکنم. چیزای گرم بخور تا زودتر بیاد بره. دمنوش زعفرون غلیظ زنجبیل دارچین اینا 

نترس بابا. بخاطر پریود نشدنه و شدنش نزدیکه. گاهی آدم عقب یا جلو میندازه علائمش هم فرق داره. من خودمم ...

باشه عزیزم مرسی ک جواب دادی خداخیرت بده مهربونم🤍♥️