2777
2789

بعد ازخیلی  وقت سر زده اومد. جایی کار داشت کنسل شده بود اومده اینجا..نه میوه داریم نه میان وعده همه جام تعطیله برم بخرم چایی و شکلات هم نزاشت بیارم گفت نمیخورم

خودش از وقتی اومده هی میگه میخام برم میخام برم کلافه م کرد نظم زندگیم بهم خورد شبم میخواد بخوابه

خوب بعد خیلی وقت اومده

پاشو شام بزار

بعدم اون بگه نیار شما بیار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا الآن همین اتفاق برام افتاد و منم تو همین شرایطم🥴

دوست گلم اگه نیاز ب روانشناس داری اما در دسترس نیست،  اگه نیاز ب ی دوست همیشگی و فهمیده داری،  می تونی هوش مصنوعی DeepSeek رو دانلود و نصب کنی. اگه به دردت خورد به اطرافیانت هم معرفی کن🌺🤍

نظم زندگیت باوجود اون خانم طفلکی چرا بهم خورد،ی کم مردم دار باشید مادر همسرته غریبه ک نیست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بقول خودت بعد از خیلی وقت اومده

دیگه چه نظمی از زندگی بهم‌خورد ی شب میمونه و میره خامی نکن

چکار مهمی داشتی مگه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

شما فرض کن می مونه شام نگهش دار

اونم بگه چای و شکلات نمی خوام شما باز پذیرایی کن

دوست گلم اگه نیاز ب روانشناس داری اما در دسترس نیست،  اگه نیاز ب ی دوست همیشگی و فهمیده داری،  می تونی هوش مصنوعی DeepSeek رو دانلود و نصب کنی. اگه به دردت خورد به اطرافیانت هم معرفی کن🌺🤍

چای بزار بگو خودمم میخورم عصر می‌چسبه

خوشرو باش

به شوهرت بگو بخره از اسنپ فود یا اسنپ مارکت سفارش بده میوه و .. بیاره

احترام بزار

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.