2777
2789
عنوان

خاک تو سر منه گیج😐

205 بازدید | 12 پست

زنگ تماس گوشیم رو عوض کردم. توی یک ربع تایم استراحت مامانم که رفته بیرون زنگ زده صد بار

منم هنوز به زنگم عادت نکردم فکر میکردم از یک جای دیگه است. هر سی و دو بار میسکال رو متوجه نشدم

آخر سری که برگشتم توی اتاقم دیدم اسکرین گوشیم روشنه و مامانم داره زنگ میزنه؛ بعد یهو یادم اومد که اون زنگ، زنگ تلفن خودم بوده نه صدای نوتیف لپ‌تاپم که هی پلی میشه😐

هیچی دیگه جواب دادم فقط سرم داد زد که چرا جوب ندادی فکر کردم مردی و دخترهٔ گیج و بی‌عرضه و ال و بل

ویران‌گر اعظم هستم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط عکس پروفت و اسمت 🤣🤣🤣🤣

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عکس مادر شوهرمه 😄

ایول🤣

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم