2777
2789

براازدواج بافرد نظامی ارتشی قبل عقد مدارک خانمشومنظور کارت ملی شناسنامه پدر مادر خانم رو کپی شو میخان از اداره شون تااستعلام بگیرن بببین سوسابقه کیفری ندارن این حرف درسته؟توروخدا اگه میدونید کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته

واقعا ؟؟؟یکی از اقوام اینطوری گفتن بهش پسره کدملی گرفته داده استعلام کنن پد دختره سابقه کیفری داشته رد کردن انگار .یعنی نمیشه کاریش کرد نمتونم ازدواج کنن؟؟؟

اینکه تحقیق میکنن بله درسته ،ولی درباره بقیه اش اطلاعی ندارم

میگن اگه سابقه کیفری داشته باشند پدر یا مادر دختر رد میکنند میخام بدونم نمیشه ی کاریش کرد رد نکنن

میگن اگه سابقه کیفری داشته باشند پدر یا مادر دختر رد میکنند میخام بدونم نمیشه ی کاریش کرد رد نکنن

واقعا اطلاعی ندارم عزیزم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
میگن اگه مثلاً پدر دختر سابقه کیفری داشته باشه اجازه نمی‌دن اون فرد نظامی با اون دختر عقد کنه رد میک ...

نه بابا الکیه دوستم باباش قاچاقچی مواد و فراریه 

ولی دامادشون نظامیه 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

واقعا ؟؟؟یکی از اقوام اینطوری گفتن بهش پسره کدملی گرفته داده استعلام کنن پد دختره سابقه کیفری داشته ...

منم ازدواج کردم کلی تحقیق کردن والا .سابقه کیفری هم فکر کنم درجه داشته باشه مثلا کسی که بخاطر پول زندان رفته باشه فرق داره تا قتل

ششمین کاربری 😒

سابقه کیفری تون در چه زمینه ایه؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊