2777
2789
یه همچین موقعیتی مهم هست پدرت چه برخوردی میکنه باهاشاگر به دلش راه اومده باشهیعنی باخت بزرگ برای پدر ...

بابام انجام میده 

خواستشو انجام میده تو چنین شرایطی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

فشار عصبی همش نمیدونه خودشو چطوری خالی کنه این کارو میکنه من معمولا سرمو میزارم تو بالش داد میزنم شا ...

غلط کرده 

ادم باید عقلانی رفتار کنه

منم پس میگیرم کتکش میزنم میگم من با کتک زدن خالی میشم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام انجام میده خواستشو انجام میده تو چنین شرایطی

خب پس راهشو پیدا کرده زنه ... تا بابات باج میده اونم ادامه میده به این کارها

چه آتویی دستش داره بابات ؟ بچه دارن یا مهریه و .... سنگین داره ؟ از مامانت جدا شدن ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب پس راهشو پیدا کرده زنه ... تا بابات باج میده اونم ادامه میده به این کارهاچه آتویی دستش داره بابات ...

هیچ اتویی نداره

بابام خیلی براش طلا خریده از این نظر تهدید میکنه 

دوما بابام از گریه متنفره این همش گریه میکنه و جیغ و داد 

کلا بابام همینه متنفره از گریه کردن و تنش بخاطر همین سریع میخواد فقط ساکت کنه

غلط کرده ادم باید عقلانی رفتار کنهمنم پس میگیرم کتکش میزنم میگم من با کتک زدن خالی میشم

شما راهنماییش کنید پرخاشگر نباشید دعوا دعوا میاره آرومش کنید بهش بگید زندگی اون به کسی ربطی نداره همه تو زندگیشون سختی و مشکل دارن با این کارا مشکلاتش حل نمیشه