2777
2789
عنوان

انتقام از ستایش

220 بازدید | 15 پست

حشمت فردوس باید مامان اقای مظفری را میگرفت که حال اقای مظفری هم بگیره هم حال عروسشو  

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

کی اون افریطه رو میخواد آخه😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی داره

اخه ازدواج ستایش واقای مظفری واقعا مسخرس...خود اقای مظفری هم خل شده رفته زنی گرفته که پسر بزرگ داره

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

خانم جان پولدار ترگل ورگل مجبوره این ننه فولادزره روبگیره

اره..اون پولدارتر بود..این خانم مظفری هم خیلی حرافه

فکرت خیلی اشتباهه

خوب این اقا تا اخر عمرش دیگه بچه نداره..دختردایش هم جوان تر هم شاغل هم پولدار هم شناس را ول کنی زنی بگیری که بچه بزرگ داره ومنتظر نوه هاشه

اخه ازدواج ستایش واقای مظفری واقعا مسخرس...خود اقای مظفری هم خل شده رفته زنی گرفته که پسر بزرگ داره

مسخره چرا 

قشنگ بوددد🙃

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

خوب این اقا تا اخر عمرش دیگه بچه نداره..دختردایش هم جوان تر هم شاغل هم پولدار هم شناس را ول کنی زنی ...

درعوض کنار اونیه ک دوسش داره و حالش کنارش خوبه

تو ازدواج این اصله فقط

بقیش مهم نیس

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

خوب این اقا تا اخر عمرش دیگه بچه نداره..دختردایش هم جوان تر هم شاغل هم پولدار هم شناس را ول کنی زنی ...

چرا با کسی یا عمر زندگی کنه که دلش باهاش نیست

حتی دل اونم با آقای مظفری نیست

اون خوشبختی دختر عموش رو میخواست

من که از شخصیتش خیلی خوشم اومد🫠

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

درعوض کنار اونیه ک دوسش داره و حالش کنارش خوبهتو ازدواج این اصله فقطبقیش مهم نیس

بله دوست داشتن ادمی که متناسب ادم نیست اشتباهه..کم کم اون خلا های زندگی جاشو به دوست نداشتن میدن

چرا با کسی یا عمر زندگی کنه که دلش باهاش نیستحتی دل اونم با آقای مظفری نیستاون خوشبختی دختر عموش رو ...

اونجا درست..ولی قبول کنید ستایش هم متناسب این اقا نبود..من رضا ایرانمنش فصل یک را مناسب میدیم مرد خوبی بود واقعا