2777
2789
عنوان

شوهرمرموز

135 بازدید | 12 پست

خانوماهمسرم درجلسه خاستگاری گفت من بچه نمیخام منم حدود۴۰ساله بودم وموافقت کردم.به ظاهرجلوی من میگه باخانوادم قهرم و...

خانوادش موقع ازدواج هیچ کمکی نکردن وازارث محرومش کردن

امروزتودعواگفت اره من ۴شنبه به ۴شنبه به مادرم زنگ میزنم وصدای بچه داداشمومیشنوم

شوکه شدم لجم گرفت

الان چی بگم

بگو به یه ورم

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش خواست وتاکیدداره نشیم

پس اگه اینجوریه ببخشید روانیه میخواد حرصت بده‌ 😂 اکثر نر جماعت همینه، شما هم بگو آفرین کار خوبی کردی بیشتر حرصش بگیره، بگو منم زنگ میزنم مامانت صداشو بشنوم 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞