2777
2789

چیکارش داری؟

بزارین آدما به درد خودشون بمیرن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میام که توی نی نی سایت از تجربه دیگران در رابطه با امور مختلف استفاده کنم.نه که ی تاپیک دروغ بی محتوا ببینم 

آخه چرا اینجور تاپیک ها رو پر بازدید میکنید که چند روزم می‌مونن روی صفحه

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم
اتفاقا لطفا گزارش نزنید مثل بچه های پاچه خوار مدرسهوقتی حال نمیکنید با یه تاپیک ترکش کنید رااحتت🤷🏼 ...

حالا ایشونو که نمیدونم و نخوندم تاپیک شونو 

اما خیلی تاپیکا دیدم دروغ بودن 

با احساسات کاربرا چند ماه سریالی بازی کردن 

حتی بخاطرشون بحث زیاد پیش اومده 

با دروغ و داستان سرایی مخالفم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من میام که توی نی نی سایت از تجربه دیگران در رابطه با امور مختلف استفاده کنم.نه که ی تاپیک دروغ بی م ...

میتونی وارد اون تاپیکا نشی و نادیده بگیری 

در عوض در رابطه با موضوعی که میخوای تاپیک سرچ کنی و ببینی ..!

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
چرا گزارش بیخودی میزنید اکانت خودشه دلش میخواد چرتو پرت بزاره‌.جای کسیو تنگ کردن مگه

دقیقا 

گاهی وقتا یه سریا از سر تنهایی و بی حوصلگی میان که فقط سرگرم شن 

ب نظرم فقط کافیه رد شیم .. 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
حالا ایشونو که نمیدونم و نخوندم تاپیک شونو اما خیلی تاپیکا دیدم دروغ بودن با احساسات کاربرا چند ماه ...

دقیقا در این موارد گزارش زدن درسته

یسریا چون یه تاپیک هایی صرفا سلیقشون نیست گزارش میزنن سریع

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

کسی که دچار بحران‌های اینچنینی هست باید زنگ بزنه ۱۱۰ یا اورژانس اجتماعی که بیان  مشکلش رو حل کنن نه که بشینه تاپیک بزنه 

در ضمن شوهری که برقا رو قطع میکنه 

و چاقو بدسته صد در صد گوشی رو هم میگیره

اتفاقا لطفا گزارش نزنید مثل بچه های پاچه خوار مدرسهوقتی حال نمیکنید با یه تاپیک ترکش کنید رااحتت🤷🏼 ...

من الان تاپیک رو گزارش بزنم چی بهم میرسه 

ی کم فکر کنید قبل از صحبت