2777
2789
من الان تاپیک رو گزارش بزنم چی بهم میرسه ی کم فکر کنید قبل از صحبت

دقیقا منم همينو میگم

چیزی به شما نميرسه با گزارش پس تاپیک رو ترک کنید

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنین دروغه؟!

چرا انقدر قاطع میگین بی محتواس؟

ی شب دیر وقت صاحب کار شوهرم اومد دم در خونه ک بپوش باید بریم جایی.

با هم رفتن دنبال داداشای من و رفتن خونه همکار شوهرم.

ی خانوم بود ک شوهرش با ی قمه ی متری پشت در اتاق نشسته بود که بیان بیرون اونو دخترشو بکشه.

شوهرم گفت وقتی رسیدیم اونجا ما از ترس ب تته پته افتاده بودیم.داداشای من ب قول بهتاش یلی بیمه گنگستر بیمه😂

خلاصه راضیش کردن از خر شیطون پایین بیاد و زن و بچشو آوردن خونه ما.نمیدونین من چی دیدم رو تن و بدن اون زن و دخترش.نمیدونین چطوری شکنجه شده بودن🥺

اون مرد روانی بود با ظاهری بسیاااار موجه ک اصلا بهش نمیومد همچین دیوی باشه.

خلاصه ک هستن چنین اشخاصی،این تاپیک نمیدونم راست بود یا دروغ ،ک از خدا میخوام سرکاری بوده باشه.اما ب هر حال هستن چنین زندگی هایی...

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
چرا فکر میکنین دروغه؟!چرا انقدر قاطع میگین بی محتواس؟ی شب دیر وقت صاحب کار شوهرم اومد دم در خونه ک ب ...

بله هستن .شما میگین از شما کمک خواسته شده و رفتین 

ننشسته که تاپیک بزنه گوشی بدست میتونسته خیلی راحت پلیس رو خبر کنه

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم
بله هستن .شما میگین از شما کمک خواسته شده و رفتین ننشسته که تاپیک بزنه گوشی بدست میتونسته خیلی راحت ...

دیدین ک گفت غریبه و کسیو ندارن

ولی بازم میگم انشاالله ک دروغ باشه.

اینجور تاپیکارو رد کنین 

شاید بر عکس شما خیلیا هیجان این مدل تاپیکارو دوس داشته باشن.

مث این فیلمای سینمایی ک ی سریا یه فیلم رو میبینن و وسط پخش خوششون نمیاد پا میشن میرن،ی عده هم همون فیلم رو بارها هزینه میکنن و میرن میبینن.

اونی ک خوشش نمیاد نمیتونه بگه اکران نکنین و تبلیغ نکنین..

سخت نگیر قربونت برم فقط رد کن بره🥂🤗

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

متاسفانه خیلیا ساده و زود باور هستن

شوهر که چاقو بدست بگیرا انقدر وحشت و استرس بهمراه داره که هر کاری بکنه که جونشو نجات بده

اگر نه حتما شرایط انقدر بد نبوده که تونسته آرامش خودش رو حفظ کنه و توی فضای مجازی بچرخه

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم