2777
2789

چیزی که من اطرافم دیدم بدترین شغل برای زن خانه داری هست !! 

یعنی کلاهت پس معرکه هست ..

الان بابام بعد ۳۰ سال زندگی نه مامانم می‌بره دکتر نه بفکرشه  مثلاً میگه برو موهات رنگ کن ولی نمیگه برم برات مکمل بخرم موهات ریزش داره بهتر بشه !!🥲 اینو بگم مامانم چیزی نمونده بود شاغل بشه ولی بابام نذاشت ! چون معتقد بود خانم باید تو خونه بشینه اذیت نشه با کار کردن 🤣💔

حتی تو فامیل آنقدر مرد بد دیدم مرد خوب ندیدم خیلی از مردا اخلاقشون قبل ازدواج بعد ازدواج داره متاسفانه 

منظورم اینه شما نمیتوانید بفهمید اخلاق یه مرد چجوری ممکن الان خوب باشه ولی ده سال بعد نه پس لطفاً اعتماد نکنید بخاطر اینا از شغلتون نگذرید

یه کنکوری خسته ))💔🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنا باید مثل مردا بتونن شغلشون رو انتخاب کنن و خیلی ها شغل خانه داری رو میپسندن به دلیل اینکه استرسش یکم از کار اداری کمتره. اما خیلیا دوست دارن ۵۰ ۵۰ وارای اداری و خونه تقسیم بشه. من به شخصه دومی رو برای خودم ترجیح میدم اما سبک های زندگی بقیه متفاوته. زنی هست که عاشق کار اداریشه و زن دیگه ای هم هست که با خانه داری خیلی راحت تره.

پیشی دوست // کنکوری 

😐قلبم اومد دهنمدقیقا بابای من، دقیقا حتی بحث کار کردن که گفتی بابات باعث شد.. وای چقدر شباهت!

میگم اکثرشون اینجورین 

بعد یه عده متعصب میان میگن نه بهترین شغل خانه داریه زن اذیت میشه بره سرکار پیر میشه و... 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
میگم اکثرشون اینجورین بعد یه عده متعصب میان میگن نه بهترین شغل خانه داریه زن اذیت میشه بره سرکار پیر ...

چرت میگن زن با کار همین خونه هم اذیت میشه مخصوصا وقتی چند بچه بیارن 

اتفاقا بهترین شغل همین خانه داری. اما نه اینکه بی احترامی بشه. فرضا دونفر سرکارباشن . بلاخره یکی باید کارای خونه رو انجام بده . خداییش ربطی به سرکاررفتن نرفتن نداره. مرد باید شعور داشته باشه اخلاقش تو خونه با زن بچه خوب باشه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

میگم اکثرشون اینجورین بعد یه عده متعصب میان میگن نه بهترین شغل خانه داریه زن اذیت میشه بره سرکار پیر ...

کار خوبه به شرطی که تمام وقت و سنگین نباشه و بچه ها خونه این و اون و مهد نمونن البته خانم هایی که مجبورن بحثش جداس ولی بچه ها نیاز به رسیدگی دارن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

دقیقا

زن باید تموم زورشو بزنه بره سرکار حالا اگه خیلی زور زد و با درس نشد فروشندگی بره شرف داره به خانه داری،،تو خونه باشی مرد پررو میشه ارث باباشو ازت طلب داره

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

زنا باید مثل مردا بتونن شغلشون رو انتخاب کنن و خیلی ها شغل خانه داری رو میپسندن به دلیل اینکه استرسش ...

عزیزم تاپیک بخونم منظورم اینه یه مرد نمیاد برای زنش درست خرج کنه دلسوز نیست شوهرش نه مادرش !! 

خیلی از مردا دیدم همسرشون دکتر نمیبرن. این الان خوبه ؟

مادر منم همینو انتخاب کرد الان پشیمونه به هرکس میرسه میگه حتما برو سرکار سده ازدواجم نکن ببین چی بهش گذشته که اینارو میگه 

من هرچی زن خانه دار دیدم پشیمون بودن 

یه کنکوری خسته ))💔🥲