2777
2789
عنوان

همسایه فضول

1879 بازدید | 58 پست

دچستان ما یه همسایه داریم روبه رومونه همیشه پشت پنجره اس ببینه ماکجامیریم کی میاد خونمون حتی اگه شب برقمون تا ۲روشن باشه صبح میادمیگه خوبین برقاتون روشن بود ،دایم پشت پنجره اس ،چکارکنیم 

مدلشع دیگه اتفاقا خوبه

یبار ب ماشین ما ک دم در پارک بود یه ماشین زد همین همسایه فضول دستش درد نکنه پلاکشو داد ب ما😀

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث دوست داداشم تنها زندگی میکنه به خاطر دانشگاهش چون شهرخودشون نیست بعد داداشم میگه دوستم رفیقاشو مباره خونع دوره هم باشن همسایشون زنگ میزنه باباش میگه پسرت دوستاشو اوره یا میگه ماشینش ضربه خورده انگار تصادف کرده کلا فضول همه چیو خبرمیده ومراقب همه چی کلا

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

واااای متنفرم ازین ادمای بی کار

منم مجرد بودم یک همسایه داشتیم حتی وقتی با اژانس میومدیم سرشو خم میکرد رانندرو نگاه میکرد ببینه کیه😐بعد تو کل محله پر کرده بود دختراشونو هر روز یک پسر میرسونه خدایا توبه😐😐😐خدا ازش نگذره من که نمیگذرم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مث دوست داداشم تنها زندگی میکنه به خاطر دانشگاهش چون شهرخودشون نیست بعد داداشم میگه دوستم رفیقاشو مب ...

پدرش باید یک بار بگه به شما ربط نداره سرتون به زندگیه خودتون باشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
واااای متنفرم ازین ادمای بی کار منم مجرد بودم یک همسایه داشتیم حتی وقتی با اژانس میومدیم سرشو خم می ...

همون نمیشه چیزی گفت بهشون اخه زیر اب میزنن ،یه بار خواهرم دعواش کزد بعد رفت خواستگار خواهرمو پروند

چه جوری

یه بار که اومد گفت برق تون تا فلان ساعت روشن بود بگو شما کار و زندگی نداری ؟ به شما چه مربوط ؟ 

من همچین همسایه ای به پستم بخوره می شورمش پهنش می کنم خشک بشه