دچستان ما یه همسایه داریم روبه رومونه همیشه پشت پنجره اس ببینه ماکجامیریم کی میاد خونمون حتی اگه شب برقمون تا ۲روشن باشه صبح میادمیگه خوبین برقاتون روشن بود ،دایم پشت پنجره اس ،چکارکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مث دوست داداشم تنها زندگی میکنه به خاطر دانشگاهش چون شهرخودشون نیست بعد داداشم میگه دوستم رفیقاشو مباره خونع دوره هم باشن همسایشون زنگ میزنه باباش میگه پسرت دوستاشو اوره یا میگه ماشینش ضربه خورده انگار تصادف کرده کلا فضول همه چیو خبرمیده ومراقب همه چی کلا
اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
منم مجرد بودم یک همسایه داشتیم حتی وقتی با اژانس میومدیم سرشو خم میکرد رانندرو نگاه میکرد ببینه کیه😐بعد تو کل محله پر کرده بود دختراشونو هر روز یک پسر میرسونه خدایا توبه😐😐😐خدا ازش نگذره من که نمیگذرم
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design