2777
2789
عنوان

همسایه فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون نمیشه چیزی گفت بهشون اخه زیر اب میزنن ،یه بار خواهرم دعواش کزد بعد رفت خواستگار خواهرمو پروند

خدارو شکر من همسرم اشنایی داشتن از قبل و از دوستان تحقیق کردن وگرنه با کارای این هرگز نمیتونستم ازدواج کنم

فکن یک بار یک خانومی جلو مادرمو گرفت حرف اونو زد مامانم خیلی برخورد تندی کرد و گفت کی گفته گفت خانوم فلانی

بعد خودش با افتخار تعریف میکرد من پسرم جونه گاهی بهم میگه مامان دوست دخترم میخواد بیاد خونه میری یا بگم همینجوری بیاد منم میرم بیرونی خونه خواهرم خب مرده جوونه😐😐😐

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
همون نمیشه چیزی گفت بهشون اخه زیر اب میزنن ،یه بار خواهرم دعواش کزد بعد رفت خواستگار خواهرمو پروند

وا

اینجوری که نمیشه بنظرم شماام یه مدت هی خونشون رو نگاه کنی یا بگین تا فلان وقت کی مهمونت بود معذرت میخوام یجورایی فضولی کنین تابفهمه کارش چقدر اشتباست

البته کار  جالبی نیست ولی مثله اینکه با حرف متوجه نمیشه دوراز جون زبون نفهمه

یبار که اومد گفت برق تا ساعت ۲روشنه بگو همون ساعت ۲میخواستی بگی الان که به درد نمیخوره از این به بعد هر اتفاقی می افته همون موقع بهمون بگو اگر یه نیم ساعتی گذشت دیگه برامون اهمیت نداره , نگی بهتره 

یارب نظر تو برنگردد...
معذرت میخوام بخشیدا ببخشید بگو سر قبر با........تا یکبار دیگه نپرسه شورشو دراورده

وای شمام عصبی شدین به خدا این بار میگم ، دیگه هرچی میخاد بشه شانس هرکیم میاد تحقیق میره سراغ اون اخه یکسره تو کوچه اس