2777
2789
عنوان

همسایه فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 58 پست
پدرش باید یک بار بگه به شما ربط نداره سرتون به زندگیه خودتون باشه

چی بگم والا داداشم میگه باباش فقط الکی میگه بله باباهه روهم دیوونه کزده هی زنگ میزنه  بش 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون شاید باباش سپرده

والا فک نکنم اخه این دوست داداشم خیلی من دیدم صمیمی با داداشم هم خودش بچه خوبیه هم میدونی خانوادش راحتن 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
میفهم حالتو ، خیلی رو مخن این ادما

وای یکی دیگه ما داشتیم درمورد اینکه ما مسافرت کجا میریم باچی میریم نفری چقد دادین میپرسید حتی میگفت پسرتون یعنی داداشم حقوقش چقده خونه داره یا نه پس چرا زن نمیگیره یعنی مامانم میدیدش مسیرشو عوض میکرد که نگیرتش به حرف 

وای یکی دیگه ما داشتیم درمورد اینکه ما مسافرت کجا میریم باچی میریم نفری چقد دادین میپرسید حتی میگفت ...

ما اگه مامانم بادمجون بگیره میگه وا نخوریا فلانه فلانه ،دقه کلا

منم مجردي زندكي ميكردم همسايه پايينيمون يه سرع از چشمي در رفت و امدمو كنترل ميكرد با كسايي كه ميان خونم  ديوارا هم نازك بود هي اس ميداد به من الان اينو گفتي الان گوشيت زنگ خورد 😑😑

ما اگه مامانم بادمجون بگیره میگه وا نخوریا فلانه فلانه ،دقه کلا

وای خیلی وحشتناکن خیلییی آدم  میخوادخفشون کنه 

همه یکی یدونه ارابنادارن مخصوصاکه همسایه قدیمی باشه 

ماروبروی خونه مامانم ایناسوپریه اینقدراین مرده فضول وخاله زنک هست امارهمه زنای محل روداره 

هیچ خبری ازرستش درنمیره خبرای ررجه یک زوداره 

هرکیم میخادبیادتحقیق میادپیشش

بابام همش بهش میگه خبرگزاری بی بی سی

وخدایی که بشدت کافیست
وای خیلی وحشتناکن خیلییی آدم  میخوادخفشون کنه

اگه یه روز قاتل بشم قاتل این میشم، جوری شده هر کدوممون از خونه میایم بیرون اول پشت پنجره اونو نگاه میکنیم. یکی از اشناهامون بهش میگه عفت رفلکس چون شیشه اشون رفلکسه معلومه داره دید میزنه

همه یکی یدونه ارابنادارن مخصوصاکه همسایه قدیمی باشه  ماروبروی خونه مامانم ایناسوپریه اینقدراین ...

واي واااي راس ميگي دقيقاااااا ما هم يكي داريم اينقد فضوله و هيزه هميشه كلي راهمو كج ميكنم از جلو اون رد نشم ولي هيچي از زير چشمش در نميره