2777
2789
عنوان

شروع ویاربعدازچهارماهگی😣

175 بازدید | 13 پست

خانوما من تااوایل چهارماه اصلا ویارنداشتم ولی الان تقریبا هفته سوم چهارماه هستم ک تهوع پیدا کردم به بوی غذا مخصوصا مرغ.ادویه کلا به غذاک فکرمیکنم ،اگ آماده باشه نه وقتی خودم میخوام درست کنم.البته بعدازظهرا شروع میشه بیشتر..به نظرتون طبیعیه😥😥

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌

بله طبیعی

من‌دیدم

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طبیعیه منم اینجوری بودم وای ازبوی مرغ وگوشت بدم میومد.الانم همش بودی دستشویی تودماغمه فکرمیکنم خونم بومیده ازشوهرم میپرسم میگه بونمیاداصلا میخوام بالا بیارم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

من حالت تهوعم از هست هفته شروع شد..فکر کردم تموم شد اما تا الان که وارد هفته ۱۸ شدم ادامه داره..در جواب سوالتون آره طبیعیه منم اوایل از مرغ بدم نمیومد هفته پیش ساندویچ مرغ درست کردم نتونستم لب بزنم.

به نظرم اگه تیکر حاملگیت درست باشه ماهت رو اشتباه میگی عزیزم. من 20 هفته مونده تا زایمانم تازه رفتم ...

عزیزم شما وارد ماه پنجم شدین نه چهارم...۱۷ هفته و یک روز چهار ماهگی تموم میشه و ۲۱ هفته و سه روز پنج ماهگی تموم میشه. شما الان وارد هفته بیستم شدین پس ماه پنجم هستین

به نظرم اگه تیکر حاملگیت درست باشه ماهت رو اشتباه میگی عزیزم. من 20 هفته مونده تا زایمانم تازه رفتم ...

الان ۱۶هفته هم میشه چندماه؟

عزیزم شما وارد ماه پنجم شدین نه چهارم...۱۷ هفته و یک روز چهار ماهگی تموم میشه و ۲۱ هفته و سه روز پنج ...

من الان ۱۶هفته هستم.پس خوندم قبلا ک از۱۵هفته تا۱۸ماه چهارمه..از۱۹تا۲۲ماه پنجم یعنی اشتباهه..؟من الان دقیق توچه ماهیم؟