2777
2789

من حین شکوندن ظرف مواد تزریق دستم برید خونریزی کرد با دوستم صحبت کردم گفت مواظب باش عفونت نکنه ایا عفونت میکنه الان باچسب زخم بستمش زخم جزئی هست اما جاش بده انگشت خم و راست میکنم خونریزی میکنه

نگید چرا انجام دادی و بلد نیستی من دوره دیدم و تزریقات بلدم اما این یه بار بد شکست ظرف 🫠

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با سرم فیزیولوژی بشوراز این به بعد قبل شکوندن آمپول دورش پنبه بگیر و از اون نقطه که روی شیشه علامت گ ...

سرم نداریم اما بتادین هست

چشم از همون قسمت شکوندم اما بدشکست🤦🏻

یه دوره رفتی به کادر درمان میگی همکار؟چیزیت نمیشه اما تزریق نکن تزریقشوبلدی اگه حساسیت داشت درمانشو ...

احترام گذاشتم خب احترام میزارم اینطور برخوردی هست نمیزارم گله هست تکلیف باخودتون مشخص باشه

اونقدر که من دقت میکنم تو تزریق احدی نکردم بکنه بعدم سابقه طرف میدونم حساسیت نداره یه امپول عضلانی بود خود هلال احمر که من اونجا دوره دیدم. بهم گفتن تزریق کن هرنوع امپول اما باز من اونی که هلال احمر گفته شماها میتونید تزریق کنید رو تزریق کردم