2789

بچها من نزدیک ۱۸ سالگیمه  به شدتتتتتت ب میکاپ علاقه مندم از بچگی یادمه با مداد رنگی آرایش میکردم یکمم ک بزرگ تر شدم کار با لوازم ارایشو شروع کردم بی نهایت استعداد دارم خیلی سایه های خفنی میزنم واقعا عالی میکاپ میکنم بیعانه دادم برم ی جای خوب آموزش میکاپ ببینم حالا تصمیم گرفتم برم مدرکشم بگیرم تا ایشالا شروع کنم 

من الان در حال حاضر رشتم حسابداریه ی چند روزه دارم فک میکنم با خودم میگم من ک ب حسابداری علاقه ندارم با این ک همه میگن توش پول هست‌‌. برم واسه دانشگاه گریمور سینمایی بخونم ک خیلیم علاقه دارم اینجوری قشنگ میاد مکمل این میکاپم میشه نظرتون چیه دوستان؟ حسابداری بخونم همون یا گریم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صرفا علاقه داشتن کافی نیست 

اگه جایی هست که میتونین با کساییکه شغلشون همینه صحبت کنین و درباره آینده کاریش و خوبیا و بدیاش صحبت کنین 

بهتر میتونین تصمیم بگیرین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بنظرم هردو رو کار کن

مدرک دانشگاهیتو حتما بگیر دوست من باوجود اصرار من برای ادامه ، انصراف داد و الان شدددید پشیمونه

حتما مدرک بگیر لیسانس حسابداری

کنارش گریم رو هم حرفه ای دنبال کن

موفق باشی ایشالا

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم