2777
2789
عنوان

تمام مشکلم شده کمبود وزن

156 بازدید | 17 پست

سلام من قدم ۱۵۱ هست وزنم ۳۹

خیلی دوس دارم چاق بشم 

قبلاً ۵۳ کیلو هم بودم اما سر یک مشکل خیلی بزرگ وزنم کاهش پیدا کرد

الان هرراهی بگید رفتم

حتی سیپروهپتادین هم خوردم

انواع ویتامین ها

شیکوریدین

اما اصلا هیچی به هیچی چند روز پیش یک دعا نویس بهم گفت نیروی ماورایی باعثش شده و کلا بهمم ریخت چون حرفایی زد که هیچکس از زندگیم نمیدونست و واقعا داغونم 

لطفا راهنماییم کنید اگر میتونید

یا حداقل یه چیزی بگید حالم بهتر شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل منم همینه

وزنم اومد پایین و کلا با هیچ قرصی نمیره بالا، شاید یه کیلو تاثیر داشته باشن. عین مریض‌ها شدم چون صورتمم لاغر شده

حالا اون نیروی ماورایی نگفت چیه؟ جن؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

منم صورتم لاغره یه قرص چاقی داروخانه داد  مخصوص چاقی ، اسمش قرص مخمر ابجو هست، همین که خریدم دیدم نوشته برای زنان شیرده مجاز نیست،😶 حالا دادم شوهرم بخوره چاق شه اگه نتیجه داد میگم به شما 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

منم صورتم لاغره یه قرص چاقی داروخانه داد مخصوص چاقی ، اسمش قرص مخمر ابجو هست، همین که خریدم دیدم نو ...

چند روزه میخوره؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دارو سر خود میخوری دعا نویس هم میرینظرت چیه یه وقت پزشک و متخصص هم بری شاید بد نباشه ؟

عزیزم فک میکنی نرفتم؟؟

فک میکنی پاشدم رفتم دعا نویس؟؟

تمام راه ها رو رفتم تمام آزمایش های من بدون مشکل بود حتی کم‌خونی نداشتم

آخرین دکتر به من گفت مشکلت مشکل پزشکی نیست و شماره اون دعا نویس رو داد و و و 

چرا یجوری میگید انگار دیوونم😂(هستم البته یکم ولی تو غین مورد نه)

مشکل منم همینهوزنم اومد پایین و کلا با هیچ قرصی نمیره بالا، شاید یه کیلو تاثیر داشته باشن. عین مریض‌ ...

گفت جن همزاد داره اذیتت میکنه

من هنوز هم سختمه باور کنم ولی چیزهایی گفت که خودم نمیدونستم و رفتم از بابام پرسیدم و تایید کرد

چند روزه میخوره؟

تازه شروع کرده، ولی دکتر داروخونه گفته بود برای چاقی خودشم استفاده کرده وراضیه، یه جا ام یه بدنساز همینو با چند تا مولتی ویتامینه دیگ توی برنامه ورزشیش گذاشته بود،

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

تو رو خدا سمت قرص ها نرو مخصوصا دگزا. 

ببین چاق شدن فقط خوردن نیست که الان ی ماه شیرینی بخور چاق میشی ولی شکم و چربی. نظر منو بخوای من خودم دیدم جواب گرفتن خواب خوب و به موقع قبل 12 بهترین چیز هم سویق گندم هست ولی معجزه نداشته باش باید صبر کنی