2777
2789

فیلم و سریال ببین

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کلماتی که تو فیلم میگن بعد از یک روز یادم میره عزیزم

من عرب خوزستانم و توی محیط یاد گرفتم زبان خودمون رو ولی عربی خلیجی و عراقی رو با دیدن سریال یاد گرفتم ، درست میگی اوایل فراموش میکنی ولی با تکرار توی ذهنت تثبیت میشه

💜                                                                                                                                                                                                                                           
خوب کلماتی که تو فیلم میگن بعد از یک روز یادم میره عزیزم

چطور داری عربی رو آموزش می بینی ،کلاس میری یا خودآموز؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           
کلاس میرم تموم شده ولی تو شنیداری گیرم .. شما عربی؟

بله عزیزم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من عرب خوزستانم و توی محیط یاد گرفتم زبان خودمون رو ولی عربی خلیجی و عراقی رو با دیدن سریال یاد گرفت ...

ببین یک خاهری در حقم بکن دقیقا چطور یاد گرفتی اخه من یک قسمت فیلم دوبار میبینم ولی بازم کلمات یادم میره ... اصلا عراقیا که خرف میزنن مث گیجا فقط نگاشون میکنم

ببین یک خاهری در حقم بکن دقیقا چطور یاد گرفتی اخه من یک قسمت فیلم دوبار میبینم ولی بازم کلمات یادم م ...

عزیزم من که عربی زبان مادریم بود و اولین عربی صحبت کردم و بعد فارسی یاد گرفتم ،برای یادگیری زبانهای دیگه مشکل زیادی نداشتم چون فقط لهجمون متفاوته و تلفظ بعضی کلمات که سریال می بینم بعضی وقتها و تلاش نمیکنم که حفظ کنم 

مثلا دو ماه طول می‌کشه یک سریال طولانی تمام بشه کم کم می بینم گوشم آشنا شده با لهجشون بعضی کلمات رو یاد گرفتم 

واقعا نباید حفظ کنی یا به خودت سخت بگیری فقط نگاه کن چند ماه بعد می بینی چقددر پیشرفت کردی 

💜