2777
2789
عنوان

شهید سجاد زبرجدی

131 بازدید | 8 پست

بدون مقدمه شهید سجاد زبرجدی قبری که هر کسی اومده، بالا سرش حاجت گرفته شهید سجاد زبرجدی ادعای عجیبی توی وصیتش که اگر مشکلی داری بیای بالا سر مزار من صحبت بکنه من کمکت می دهم.

وقتی به بهشت زهرای تهران میری حاجت از شهدا که میشه قطعا اسم سجاد زبرجدی به گوشتون می خوره.

شهید سجاد زبرجدی شهید دهه هفتادی که اهل خانی آباد تهران بود.

حاجت روایی توسط شهید

شهید سجاد زبرجدی توی وصیت نامه ش ادعای عجیبی کرده که اگر هر کسی مشکلی داره بیاد بالای سر مزار من حاضر بشه صحبت بکنه و من به اذن خدا اون  حاضرم و کمکش می دهم این امر باعث شده که هزاران نفر بیایند بالای سر مزار شهید سجاد زبرجدی، مشکلاتشون رو بگن و حاجت بگیرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کس تونست بره سر مزارشون 

برا منم دعا کنه 

کار خوب پیدا بشه برام 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خوش به سعادتشون

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله 🤲🏻

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

باچشم اشکی مینویسم ای شهید والا مقام اگه آبرویی دارم پیش حضرت زینب قسمت میدم دعاکن شرایط کاری همسرم یه جوری درست بشه که صحیح وسلامت برگرده شهرمون به خاطر دلتنگی بچه هام نه خودم اصلا..من شرایطشوندارم بیام سرمزارت از رادورقبول کن ازم خواستمو😥🥺🌷🌷🌷