2777
2789
عنوان

زن و شوهری دیدید جدا زندگی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 89 پست

یه خانمی تو آشناها هست دختراش خارج هستند ایشون هم تقریباً کل سال مثلا چند ماه این کشور چند ماه اون کشور هر چقدر بهش گفتند اشتباهه گوش نکرد تا شوهرش اینجا یه خانمی صیغه کرد 

اره تو فامیل زیاد بودن 

مثلا اقاهه جراح بوده اینجا کار داشته زن از نوجوونی با بچه ها رفته سالی یه بار همو میدیدن

یکیشون بود اونم اقاهه جراح بود و به زنه گفت بچه ها از اب و گل در اومدن بیا ایران وگرنه طلاقت میدم زنه نیومد و مرده هم طلاقش داد رفت یه پرستار جوون رو گرفت بچه دارم شدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله جاری و برادر همسرم سالی دو ماه پیش هم هستندو کشور مختلف

عاشق هستن ؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اونا دیگ زنو شوهر نیستن

پس چین ؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

آره. یکیشون به خاطر تحصیل کشور دیگه است. خارج هم فعلا نمیتونه بشه از اون کشور به خاطر ویزای سینگل. ا ...

اخه دلیل خاصی نداره دور بودنشون ...