چی کار کنم چه جوری بهش بگم یکم با خودت مهربون باش؟
لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
افسرده نیست، از بچگی همین جوریه اصلا با خودش مهربون نیست
لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
منم ورزش و رژیم و بی خیال شدم الان یعنی با خودم مهربون نیستم
بله 100 درصد
ولی وقتی نون خامه ای و شکلات میخورم خوشحال ترم تا وقتی که کاهو و اسفناج میخورم😔😂شوخی کردم حق با ...
منمیدونم خیلی سختمهولی چخ میشه کرد؟
حالا من برای خودم جایزه میذارم مثلا 7 روز رعایت ی غذای خوشمزه
من برای لک صورت چهارپنج بار دکتر رفتم فایده نداشت.دکترا برگشت گفت لیزر هم کنی باز لکت برمیگرده الکی ...
دیگه کاری که شده از الان مراقب باشید