2777
2789

هیچ وقت کرم ضد آفتاب نمیزنه 

همیشه کلی آرایش میکنه 

با آرایش میخوابه 

با ریمل میخوابه و چشماش اذیت میشن 

رژیم نمیگیره اصلا ورزش نمیکنه 

نخ دندون نمیکشه مسواک بزور میزنه  

چی کار کنم چه جوری بهش بگم یکم با خودت مهربون باش؟

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه افسرده باشه و بهتره بره دکتر

افسرده نیست، از بچگی همین جوریه اصلا با خودش مهربون نیست 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

منم ورزش و رژیم و بی خیال شدم الان یعنی با خودم مهربون نیستم

بله 100 درصد 

بله 100 درصد

ولی وقتی  نون خامه ای و  شکلات میخورم خوشحال ترم تا وقتی که  کاهو و اسفناج میخورم😔😂

شوخی کردم حق با شماست ولس سخته

یه مدت رژیم بودم داغون شدم همش وسایل خوشمزه خونمون بود من نمیتونستم بخورم

🤍✨️Hala Madrid

من برای لک صورت چهارپنج بار دکتر رفتم فایده نداشت.دکترا برگشت گفت لیزر هم کنی باز لکت برمیگرده الکی هزینه نکن.

دیگه بیخیالش شدم بخاطر اون خیلی از ذوقهام پرکشیدن رفتن.ممکنه کسی ببینه منو بگه باخودش مهربون نیست به پوستش نمیرسه

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
ولی وقتی نون خامه ای و شکلات میخورم خوشحال ترم تا وقتی که کاهو و اسفناج میخورم😔😂شوخی کردم حق با ...

منمیدونم خیلی سختمهولی چخ میشه کرد؟ 

حالا من برای خودم جایزه میذارم مثلا 7 روز رعایت ی غذای خوشمزه 

من برای لک صورت چهارپنج بار دکتر رفتم فایده نداشت.دکترا برگشت گفت لیزر هم کنی باز لکت برمیگرده الکی ...

دیگه کاری که شده از الان مراقب باشید