2777
2789
عنوان

زن و شوهری دیدید جدا زندگی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 89 پست
ای وای😁

بعد خانومه گفته میخوام رو تراسم پرده بکشم که کلا نبینمش😅😅

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو تا دلت بخاد

اگه میای بیا صحبت کنیم خصوصی اینجا نمیتونم بازش کنم

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چقدر پیچیده شده 🤭

ببین یه دخترو یه پسر دارند یکیشون المان درس میخونه یکیشون اتریش براهمین جدا ازهمن ولی همیشه در ارتباطن سنشون خاله و و شوهر خالم 40و 48هست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بعد خانومه گفته میخوام رو تراسم پرده بکشم که کلا نبینمش😅😅

اگه پا به سن گذاشتن ایده ی جالبیه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ببین یه دخترو یه پسر دارند یکیشون المان درس میخونه یکیشون اتریش براهمین جدا ازهمن ولی همیشه در ارتبا ...

ولی چقدر باحوصله و صبورن😬

دختر با مادر هست ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ولی چقدر باحوصله و صبورن😬دختر با مادر هست ؟

نه برعکسن پسرخالم با مامانشه 

دختر خالم با باباش 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

توروخدا اینا دیگ چجور زندگی های هستن

والا از خیلیا عاشق ترن مرده عاشق عاشقههه به کسی غیر زنش فکرم نمیکنه

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چقدر سخته غیر قابل باور آخه بقیه نیاز هاشون چیکار میکنن واقعا اینایی ک چند سال از همه دورن ب هم دیگ وفا دارن یا دوستی دارن برا تنهایی هاشون

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
نه برعکسن پسرخالم با مامانشه دختر خالم با باباش

آخییی

اینطوری کمتر اشتباه میکنن 

چون یه والد از جنس مخالفشون باهاشونه و تعادل محبت ایجاد میشه 

آخیییاینطوری کمتر اشتباه میکنن چون یه والد از جنس مخالفشون باهاشونه و تعادل محبت ایجاد میشه

اره خیلی خوبه بنظر منم خودشون اینطوری خواستن

اگه پا به سن گذاشتن ایده ی جالبیه

اره الان پیرن نمیدونم از کی اینطورین

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست