2777
2789
عنوان

ببخشید ادرار بچه و نجس کردن تشک

276 بازدید | 15 پست

سلام.

پسرم ۵ ساله، شب ها تو خواب خیلی غلت می خوره و جابه جا میشه، یکجا نمی خوابه.

حالا مشکل اینکه بعضی وقت ها مثلا ده روز یکبار متاسفانه شب ادرار می کنه و فرش یا تشک نجس می شند.

پتو را می شورم یا می دم خشک شویی، ولی فرش و تشک را نمی شه تند تند بدم فرش شویی. موندم دیگه چه کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم جیش میاد دلم میخواد جیغ بزنم برم توی کابینت 😭 لعنت به پروسه ترک پوشک 😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برای تشک محافظ تشک بخر

یه چیزی شبیه نمگیر یا زیر انداز نوزاده ، ولی بزرگ و مخصوصه تشکه ، زیرش کش داره ، میندازی دور تشک سفت میشه

برا فرش هم زیر یه روفرشی یه پلاستیک بزرگ پهن کن ، تشک رو بذار روی روفرشی

شستن روفرشی راحت تر از فرشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

روی تشک پلاستیک یا سفره یه بار مصرف بنداز، بعد روی اون پتو مسافرتی. اینجوری اگه جیش کنه فقط پتو مسافرتی کثیف میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شبا قبل خواب حتما دستشویی ببرش 

مایعات کم بده شبا بخوره 

براش تشکچه پهن کن نشوری خونتون بوی جیش میده تشک پهن کن آفتاب 

فرشم با آفتابه و لگن همون قسمتو آب بکش ....

تورو خدا بچه رو دعوا نکن  اخم و تخم و ناراحتی نکن پیشش شب ادراری که دست خودش نیست گرمی جات زیاد بده بخوره 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات