2777
2789

برام دعا کنید از ته قلبتون دعا کنید قلب نی نیم تشکیل شده باشه دعا کنید سالم باشه لطفا تاپیک های قبلم ی کم ترسیدمه دعا کنید اوضاعمون درست شه امیدوارم هرچی از خدا میخواین بهتون بده خیلی برای بچم نگرانم 🥲

خدایا به خودت سپردمش خدایا مراقبش باش لطفا مراقب سلامتیمون باش😭🥲

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

انشالله حضرت فاطمه خودش خوشحالت کنه و معجزه کنه به حق امام حسین قسمش میدماگه براتون ممکنه برا منم دع ...

ازت ممنونم خدا کنه بی بی فاطمه زهرا همونطور که امام رضا یکبار ضامن ما شد حالا بی بی فاطمه زهرا بشه 😭

چشم عزیزم از خدا میخوام بهترینا برات رقم بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایت الکرسی خوندم رراتون ب حق فاطمه زهرا خدارو قسم میدم بزودی معجره شه و بشه همونی که مبخواید

الهی خدا صداتو بشنوه الهی خدا بهتریارو بهت بده😭🩵🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم مطمئن باش چندماه دیگی نی نی خوشگل و سالمو بغل مبگیری و میبینی خدا جواب صبوری و دعاهاتو داده� ...

ممنونم ازت😭🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40