2777
2789

من از ی نفر تو فامیل خوشم میومد بعد اولین بار بود منو میدید تو تعطیلات گفت ک کات کرده حتی  عکس دوس دخترش و نشون داد منم اکثرا باهاش کوتاه صحبت میکردم خیلی کم 

بعد بهش زنگ زدم باهام خیلی خوب صحبت کرد اما بعدش به پسرخالم گفته بود بهش بگو پیام نده من حرف پسرخالمو باور نکردم گفتم بزار از خودش بپرسم حالا چیزای دیگه ام گفته بود برگشت به من گفت روم نشد به خودت بگم با رلم تو دعوا مونده بودم باور نمی‌کرد چیزی بینمون نیست مجبور شدم 

منم هیچی نگفتم دیگه ولی میگم شاید چون اولین بار بود میخواست احساس راحتی بکنم با فامیل هام برا همین برخورد خوبی باهام داشت به عنوان ی دوست یا رفیق مثل بقیه دخترخاله هاشو و کسای دیگه عذاب وجدان دارم میگم کاش منم به عنوان ی دوست جوابشو میدادم تا هم ثابت بشه ازش خوشم نمیاد هم رابطمون بد نشه الان فکر می‌کنه حسودی کردم یا چی ک جواب ندادم نظر شما چیه؟ اینم بگم من بعد ده سال اصلا اینارو دیدم هیچ کسم نمیشناختم اگه بدی قضیه ام بخوام بگم مشکل اینه منو پیش پسرخالمم خراب کرد سر دوست دخترش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی متوجه منظورتون نمیشممگه چیزی بین ما هست

اون خودشم گفت اون نمیدونست بین ما چیزی نیست ولی باور نمی‌کرد 

میگم کاش جواب میدادممم اون بنده خدا خواست من احساس راحتی کنم چون یکم اجتماعی نیستم آنقدر خوب حرف میزد ی دلمم میگه جواب میدادم بدتر دردسر میشد نمیدونممم ولی نمی‌خواستم  تصویر بدی تو ذهنش از من بمونه حداقل کاش میگفتم میخوای خودم باهاش صحبت کنم باور کنه چیزی بین ما نیست 

نفهمیدم با دوست دخترش چون دعوا کرده بود با تو خوب حرف زد؟ بعد با دختره آشتی کرد به تو گفت پیام ندی؟

ن چون من اولین بارم بود فامیل هامو می‌دیدم یکمم حساسم باهام خیلی خوب صحبت کرد گرم گرفت میخواست احساس راحتی بکنم تو برخورد اول حتی بهم گفت کار داشتی باهام من نمی‌دونستم تو رابطه است گفتم خب آنقدر خوب حرف زد باهام یعنی از من خوشش میاد دیگه بعد ک داییش آمد به من گفت بهش پیام نده من دوباره زنگ زدم گفتم من اینجوری شنیدم حقیقت داره گفت آره پیامتو دوست دخترم دیده بود فکر میکرد الان بین ما چ خبره من تو دعوا مونده بودم ولی اینجوری ام نگفتم فقط گفتم بگو پیام نده همین 

الان سر همین عذاب وجدان دارم انگار اون به عنوان ی دوست یا فامیل باهام صحبت کرد میگم کاش جواب میدادم حداقل فکر نکنه حسودی کردم 

بگو شما که اینقدر زن زلیلی و حساس اصلا با کسی صحبت نکن خب

الان دو روز گذشته دیگه ولی خیلی قلبم شکست اول فکر میکردم چقدر عوضیه دوست دختر داره آنقدر با من خوب صحبت کرد الان ک فکر میکنم میگم شاید میخواست به فامیل هام حس بدی پیدا نکنم نمیدونم واقعااا 

چند نفرم اینجا گفتن اگه اون بار اولش بود اصلا دختره گوشیش و چک نمی‌کرده یا آنقدر حساس نمی‌شده نمی‌دونم 

بنظرت باید جواب میدادم یا سکوت بهتر بود ؟ ترسیدم بدتر بشه 

الان دو روز گذشته دیگه ولی خیلی قلبم شکست اول فکر میکردم چقدر عوضیه دوست دختر داره آنقدر با من خوب ص ...

بنظرم دروغ میگه

خواسته باهات دوست بشه

یهو بنا به دلیلی پشیمون شده

کاش مودبانه میشستیش

بنظرم دروغ میگهخواسته باهات دوست بشهیهو بنا به دلیلی پشیمون شدهکاش مودبانه میشستیش

از کجا فهمیدی دروغ میگه ؟ 

منم حس میکنم اصلا حرفاش به کسی نمی‌خورد ک‌تو رابطه باشه بازم نمی‌دونم 

چی میگفتم خب 

از کجا فهمیدی دروغ میگه ؟ منم حس میکنم اصلا حرفاش به کسی نمی‌خورد ک‌تو رابطه باشه بازم نمی‌دونم چی م ...

حسم این و میگه 

آخه مگه چیکار کردی که پارتنرش بفهمه

آدم یبار با یکی حرف بزنه که عالم و آدم خبردار نمیشن

حسم این و میگه آخه مگه چیکار کردی که پارتنرش بفهمهآدم یبار با یکی حرف بزنه که عالم و آدم خبردار نمیش ...

همون شانس منه بنظرت بگم این همون دختریه ک عکسشو نشون دادی بعد کم کم بگم مگه کات نکردید 

میترسم بدتر بشه داستان دوباره بیاد بگه دوست دخترم فلان بسان😑🤣 من ک نمی‌دونم واقعا تو رابطه است یا ن 

همون شانس منه بنظرت بگم این همون دختریه ک عکسشو نشون دادی بعد کم کم بگم مگه کات نکردید میترسم بدتر ب ...

نه بابا

فقط بشورش

بگو وقتی اینقدر حساسی و تحت مراقبت چرا با من صحبت کردی که الان اینجوری بگی

مگه بین ما چیزی هست 

اصلا من اشتباه کردم برات وقت گذاشتم