خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من. خیلی دارم اذیت میشم مامان جون😭توروخدا یکم باهام راه بیا هیچی نمیتونم بخورم اینجوری توهم لاغر و ضعیف میمونی🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا قراره بیاد اگر اومد که هیچی ولی وقتی بحثش پیش اومد تو خونه خودشون باشه بگو مگه کی بهتون ناهار ندادم یا درست نکردم که ناراحتین؟تاحالا دعوت نکردم شمارو بی غذا موندین
در زمینه فردی و زوجین مشاوره رایگان هست تا پایان امروز
در حد بضاعت علمی خودم خوشحال میشم کمکتون کنم
نذر دارم
ایدی ایتا و تلگرامم پبام بدید
🌿@Yonityi
کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️