2777
2789
عنوان

توی زندگی از چی لذت می برید و حالتون عوض میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 85 پست
وای تو هم اینطوری؟ من وقتی با دوستام میرم بیرون انگار توی زندانم، فقط خودم میتونم حال خودمو خوب کنم.

دقیقا

من با دوستامم همش انگار باید ادا بیام ، حتی ادا هم نیام حالمو بدتر خراب میکنن. 

بعد هر بار دورهمی نیاز دارم ۲ هفته تنها باشم. انگار وقتی تنهام شارژ میشم

کلا با خیالاتم، با دنیای درون خودم، با فیلم. هر کار تکنفره ای حالمو خوب میکنه. برعکس حتی تو جمع خانواده هم گاهی دوست ندارم برم. میزارم اونا غذاشون که تموم شد برا خودم میکشم میبرم اتاقم

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

من واقعایادگرفتم ،خودم حال خودموخوب کنم حالابه هرشکلی که اون شرایط دوسداشته باشم

خوبه به ما هم یاد بده

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه به ما هم یاد بده

بایدبه پختگی برسید

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

دقیقامن با دوستامم همش انگار باید ادا بیام ، حتی ادا هم نیام حالمو بدتر خراب میکنن. بعد هر بار دورهم ...

وای انگار ادا میام دقیقا، چطور بعضیا حالشون خوب میشه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

شغلم 

خواب 

بیرون رفتن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
وای انگار ادا میام دقیقا، چطور بعضیا حالشون خوب میشه.

شاید اونا ادا نمیان، یا با ادا اومدن مشکلی ندارن

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

شغلم خواب بیرون رفتن

شغلت چیه

شغلت چیه

آزمایشگاه تحقیق و توسعه 

تمام ذهنم می‌ره سمت آزمایش فکرم میاد بیرون از دغدغه ها

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
آزمایشگاه تحقیق و توسعه تمام ذهنم می‌ره سمت آزمایش فکرم میاد بیرون از دغدغه ها

چه باحال، اتفاقا کار r&d سخته، خوبه که حالتو خوب میکنه