2777
2789
عنوان

چند نقطه درمورد قصه ی مونا ریگی همون منصوری

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 90 پست
الان پیج بچه ها بستس؟

نه همشون هستن

گفتم بالا آیدی رو

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

منم داستانشو خوندم خیلی غم انگیز بود.ولی یه دروغ هایی هم قاطیش کرده بودن خیلی جاهاش اغراق آمیز دردناک بود...

الله و اعلم

ب نظرم برای جذب فالوور بوده بیشتر

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داستانش کامل هست تاپیک ایشون @عجوزه_سه_پستون

مرسی عزیزممم😍

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

مرسی عزیزممم😍

خواهش میکنم عزیزم 

صبر کن لینک رو برات بیارم از صفحه 18 بخون 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خوبی عزیزم 😘

سلام قربونت شماخوبی  یه کاربرچندروزقبل دنبالت بودنمیتونست تکت کنه منم تعلیق بودم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فهمیدم راجب کیه فقط میخام بدونم دختره چیا گفته ولی حوصله خوندن اونهمه حرف و ندارم

خیلی تکراری بود حرفاش خیییلی خیلی الکی کشش داده بود از خودش اسطوره ی قربانی بودن ساخته بود 

ک فقط تو زندگیش زجر کشیده

نمیگم همش دروغ بود نه

اما اغراق زیاد بود

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
خیلی معروف شده این داستان تو نی نی سایت کاش نترکیده بود میخوندمشخب چرا فامیلیشون رو عوض کردن الان مس ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16032212/خاک-تو-سر-بلاگرا-که-برای-جذب-فالور-هر-کاری-میکنن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دقیقا مادربزرگشون گریه میکرد ک نوه هامو بدین خودم نوکرشونم بعد ن خونش راه داد تهش ن شیرخشک وپوشک میخ ...

من نصفه خوندم وخیلی سوال برام پیش اومدواحساس کردم خیلی اغراق داره ودیگه بقیه داستان برام جالب نبودوتاآخرش نخوندم

چرامادربزرگش مبیناروبه راحتی عروس کرد ولی مونارو دیرتر وبه همه خواستگاراش به راحتی جواب ردمیداد بااینکه دوقلوبودن؟!!

وخدایی که بشددددت کافیست❣
سلام قربونت شماخوبی یه کاربرچندروزقبل دنبالت بودنمیتونست تکت کنه منم تعلیق بودم

خدانکنه گل قشنگم 

مرسی عزیزدلم شکر خدا خوبم 

منم یه هفته تعلیق بودم 

خوش برگشتی 

موضوع تاپیکش چی بود؟ اسمش یادت نیست؟ 

منصوری فامیلی مادرش عزیزم

قطعا هیچکسی دوس نداره اسم قاتل مادرش روش باشه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خدا رحمت کنه مادرشونو ولی دخترا صرفا دنبال حاشیه و ویو و فالورن

دقیقا

پیج شونو بستن.بعد شاهین صمد پور پرونده اینا رو گرفت دستشرضایت خانواده مادری شون رو که شکایت کرده بود ...

چرا خانواده مادری شکایت کردن؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹