2777
2789
عنوان

چند نقطه درمورد قصه ی مونا ریگی همون منصوری

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 90 پست

داستانشو خیلی وقت پیش تو اینستا خوندم و چقدر گریه کردم باهاش خدا لعنت کنه موکه رو

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
۴_چرا هرکی وارد داستان میشد اول ی عالمه باهاش خوب بود تهش باهاش بد میشد خب معلومه ی اخلاقی ی رفتاری ...

والا من اونجا سه بار نوشتم و پاک کردم فقطططططططط از ترس بعضیا که همیشه مثل یاکریم آماده هستند بالاسر من ظاهر میشن ولی اینجا مینویسم لطفا با نظرات بچگانه ریپ نزنید جواب نمیدم  

ببین عزیزم اولا بلاگرها در نوشتن داستان زندگیشون اغراق میکنن یا زیادی خوشبختن یا زیادی بدبختن 

دوم اینکه بحث خوب و بد نیست بلاخره از همون تخم و ترکه هستن که مثل افغانها اولش غیرقانونی وارد میشن بعد شناسنامه میگیرن و از هموطنان خودمون پولدارتر میشن چون با چس ناله هاشون فالوور جذب میکنن

سوم قضیه کریم بوگندو رو ماستمالی کرد چون چطور امکان داره یکی با دخترش اونکار رو بکنه ولی در رو باز بذاره و از قضا پرده کنار باشه و ایشونم چشم عقاب داشته کامل همه چی رو دیده و بعد کریم بدو بدو اومده تو اون حالت پول داده 

چهارم . همیشه غذا درست میکرده و سر همون سفره نان خشک میخورده .. دیگه سر اجاق هم میشه یه لقمه بذار دهنش ... بعد ۵ روز هیچی نخورده بود ولی سرپا بود و میرفت مکتب و اونجا هم کار میکرد اونم با ۱۳ سال 

بعدم که همه بد بودن ایشون خوب و مظلوم بود ...

ایرانی همیشه ساده و مظلوم هست و به لطف باورهای ساده ما داره پیجش رو میگردونه 

* * مگه حافظ قرآن نبود؟؟ چطور الان عکسهای آنچنانی تو پیجش میذاره؟؟؟ 

الله اعلم ولی دیگه دراز گوش هم نیستیم که 

از جملات قضاوت نکنیم و کارما و این حرفهای تکراری نگید که حقیقت رو گفتم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نصفه خوندم وخیلی سوال برام پیش اومدواحساس کردم خیلی اغراق داره ودیگه بقیه داستان برام جالب نبودوت ...

یکیشون کپی مادر و یکیشون کپی پدر هستن 

از اونی که کپی مادر بود بیشتر بدش میومد 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

واقعا نمیشه حقیقتو فهمید ولی مشکل از ازدواج اشتباه مادرش بودهو اینکه نباید از کسی که تو همچین شرایط ...

الان این خانوم که مادرش (فائزه) به دست پدرش فوت شد ،بلاگر شده ؟

پیش باباش زندگی میکنه ؟

خدانکنه گل قشنگم مرسی عزیزدلم شکر خدا خوبم منم یه هفته تعلیق بودم خوش برگشتی موضوع تاپیکش چی بود؟ اس ...

انگلیسی بودگفت دوستتونه امانمیتونه پیوی پیغام بذاره الان رفتم توتاریخچه نتونستم تایپک پیداکنم توتایپک یکنفردگه پست گذاشت 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

داستان مونا رو کامل نخوندم چنتا نکنه هم بگم مادر بزرگش تمام مصاحبه ها اولش میگه شوهرم پزشکه.مادربزرگ ...

پدربزرگش طبیب بودن طب سنتی طبابت میکردن‌و گفتن حمید عاش فائزه شد و بعد هم فائزه علاقمند شد که اینجا عملا مادر و پدر دختر کم کاری کردن و تسلیم این ازدواج شدن

داستان مونا رو کامل نخوندم چنتا نکنه هم بگم مادر بزرگش تمام مصاحبه ها اولش میگه شوهرم پزشکه.مادربزرگ ...

شوهر دومش پزشکه، که پدر فائزه و شهاب نیست. اما اینکه به همچین ازدواجی راضی شده بود، خدا میدونه. شاید از سر علاقه خود فائزه فشار آورد به خانواده ش. 

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

چون علیه اونا خیلی مطالب نوشته بودکلا با اونا هم مشکل پیدا کرده بودنالبته بیشتر یکی از قل هابرادره و ...

چرا مگه مادربزرگشون چیکارش کرده بود 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹