2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از پایه یه مبحثی تست بزنی بری جلو این طوری نتیجه میده مثلا تابع از دهم تا دوازدهم

😭😂

من دهم یازدهم هیچی نخوندم ولی خوب مثلاً فیزیک دوازدهم و خیلی خوب خوندم 

اما باز الان که سوال حل میکنم میبینم گیر دارم توشون💔

بله 😢💔😂

من پشت کنکوریم 

فیزیک پارسال رو نزدیک ۶۰ زدم ولی فصل ۱ دوازدهم و فصل ۱ و ۲ یازدهم و بعضی از سوالا ی فشار رو سر تایم نمیتونم حل کنم 

ریاضیمم داغون انگار هیچی نخوندم 😑😭

من پشت کنکوریم فیزیک پارسال رو نزدیک ۶۰ زدم ولی فصل ۱ دوازدهم و فصل ۱ و ۲ یازدهم و بعضی از سوالا ی ف ...

وایییی خوشششش به حالت 

چقدر درصد خوبی آوردی توی فیزیک 

میشه کمکم کنی و تجربه تو توی خوندن فیزیک و صد البته تستهای فیزیک بهم یاد بدی واقعا بهش نیاز دارم می‌خوام توی این فرصت کم باقی مونده لااقل بتونم دو تا تست بیشتر بزنم 

ریاضی که کلا برای تجربی های عذابهههههه😭💔😂

وایییی خوشششش به حالت چقدر درصد خوبی آوردی توی فیزیک میشه کمکم کنی و تجربه تو توی خوندن فیزیک و صد ا ...

خیلییی خوش به حالمه😂😭

تست های کنکور رو زدی؟ اگه نزدی حتما برو بزن خیلییی کمک میکنه اگه سوالا مثل همیشه روتین باشه 

خیلییی خوش به حالمه😂😭تست های کنکور رو زدی؟ اگه نزدی حتما برو بزن خیلییی کمک میکنه اگه سوالا مثل هم ...

خدا کنه که باشه 

آره مخصوصا زیست و شیمی 

مشکل من اینه که به زووووررررررررررر خودمو تو زیست و شیمی کشیدم بالا 

ولی تو ریاضی فیزیک انگار بوقم 😭😭😭😭😭

نمی‌دونم چیکار بکنم خیلی ناراحتم چجوری بخونم چیکار کنم ای خدا