2777
2789

چندبار اینجور کرد من سریع کوتاه میومدم بار آخری که زنگ زد مامانم تهدید کرد گفت دارم میام دنبال دخترم پشت گوشتو دیدی اونم میبینی به بدبختی مامانمو راضی کردم نیاد اون شد بار آخرش

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو قبل از اینا دوست داشتم خودم زنگ بزنم تکلیفمو روشن کنه اما خجالت میکشم بخاطر این انتخاب💩 که کردم

با برادراش کار شراکتی داره سه تا هستن یکی از برادراش صبح ها خونس لم داده یکیشون بعداظهر این حمال هرروز بلا استثنا حتی روز های جمعه سر کاره ،کارد بزنن خونم درنمیاد اینقدر گوسفنده

با برادراش کار شراکتی داره سه تا هستن یکی از برادراش صبح ها خونس لم داده یکیشون بعداظهر این حمال هرر ...

پس تو خونه سر شما خالی می کنه ، بیرون از اونا فکر می کنم باشه که حقشو نتونه بگیره درسته ؟ 

به نظرم بهش بگید من ناراحت می شم ، تو اینجوری هر دفعه با من صحبت می کنی بعد به شوهرت بگو تو خوشت می یاد من هم تهدیدت کنم ، که به خانوادت زنگ بزنم ، بگو اگه ما به دیگران‌زنگ بزنیم یا مشکلمونو بگیم ، دیگران به ما می گن نمی تونن مشکلشونو حل کنن و اجازه دخالت پیدا می کنن .