2777
2789

اره ممکنه مخصوصا تو سنای پایین تر 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیدی به چشم خودت؟

آرع انسان ی موجود قابل تغییره 

البته نباید بیش از حد انتظار داشت 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

به نظرت چطور میشه تغییر کرد؟

اون جایی که نقطه ضعف داری و ازش ضربه میخوری رو هی به یاد بیار و روش کار کن یعنی تلاش کن دیگه تکرارنکنی

مثلا من خودم ی مدت جلو زبونم رو نمیتونستم بگیرم

ب مرور خودمو درست کردم خودمو سرزنش کردم بابت حرفای بیخود که میزدم یا اتفاقایی میفتاد ک واقعا پشیمون میشدم خلاصه انقد ضربه زدم به خودم با این اخلاقم و تلاش کردم که آخر اصلاح شد . الان واقعا کیف میکنم مارموز شدم اصن 😂 همه اطلاعاتی ک دارم رو نمیگم ی بخششو ک صلاح بدونم میگم خودمو سوژه نمیکنم مث قبل ،کمتر شده و اجازه توهین ب کسی نمیدم ، میتونم بپیچونم راحت ، احساساتم رو کمتر بروز میدم و خیلی انتخاب شده 

مجبورم، راهشو بلدی؟ اراده م قویه ولی راهشو بلد نیستم

نه زیاد

ولی باید خودسازی کنی

تجربه کنی

باید اموزش ببینی بیشتر کتاب بخونی

کتاب تو زمینه کسب و کار و کلاهبرداریا

کتاب تو زمینه رسانه ها 

سواد رسانه ای بالا بدست بیاری

تو جامعه حضور داشته باشی و ببینی دورو برت چ خبره

کلاهبرداریا  و ناعدالتیارو ببینی

کتاب تو زمینه ویژگی های شخصیتی و روانی زن و مرد بخونی و از نقطه ضعف و قدرت های هردو جنس بیشتر اگاه بشی

کتاب تو زمینه زنان مقتدر جهان بخونی

فیلم ببینی و نا خوداگاه ازشون الگوبرداری میکنی

با افراد مقتدر دوست بشی

و از همه مهم تر به خودت نگی کم عقل و اعتماد به نفستو بدست بیاری؛و نذاری حرف اطرافیان توی ذهن ناخوداگاهت نفوذ کنه

کیس بوده آدم باهوشی بوده ولی بس که اطرافیانش از کودکی تو گوشش کودن و احمق خوندن واقعا تبدیل به یه احمق شده و اعتماد به نفس از دست داده

ولی وقتی تست ای کیو ازش میگرفتن میدیدن واقعا ای کیوش بالاس

نه زیادولی باید خودسازی کنی تجربه کنیباید اموزش ببینی بیشتر کتاب بخونیکتاب تو زمینه کسب و کار و کلاه ...

من می دونم همه ی مشکلاتم از اتفاقات بچگیمه 

از بس اطرافیانم دانا و عاقل بودن همش بهم می گفتن بی عقل اینجوری شدم. آی کیوم خیلی خوبه ولی ای کیوم ضعیفه 

به نظرت می تونم ضمیر ناخودآگاهم رو تغییر بدم و تبدیل به اونی که می خوام بشم؟

من می دونم همه ی مشکلاتم از اتفاقات بچگیمه از بس اطرافیانم دانا و عاقل بودن همش بهم می گفتن بی عقل ا ...

تغییر نمیکنه

ولی با اگاهی از ضمیر ناخوداگاهت میتونی پیشگیری کنی

مثلا فکر کن اگر تو فلان موقعیت قرار بگیری ،براساس ناخوداگاهت چجوری فکر و رفتار میکنی،وقتی اینو فهمیدی تلاش میکنی جوری رفتار میکنی که برخلاف ناخوداگاهت باشه

من می دونم همه ی مشکلاتم از اتفاقات بچگیمه از بس اطرافیانم دانا و عاقل بودن همش بهم می گفتن بی عقل ا ...

ببین بعضیا سواد دارن ولی علم ندارن

کسی که علم داره شعور،شخصیت،انسانیت و... هم داره

ولی کسی که سواد داره صرفا یه مدرک و نمره و اطلاعات خوب داره

اگر دانا و عاقل بودن چنین رفتاری نمیکردن