2777
2789
عنوان

ب نظرتون این حرکت بچه همسایه رو ب مادرش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 58 پست

حق داشتی بهت بربخوره،اما به نظرم مادرش هم بی درکه،شما باید با این شرایط بچه ها رو میبردی؟؟اینو متوجه نشده میخوای رفتار اشتباه بچه رو متوجه بشه و بهش تذکر بده. 

من باشم کمتر رفت وآمد میکنم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هست چقدر جدی گرفتی

نه.مهم نیس.آخه من ب دخترم میگم با بچه ها مهربون باشه.از اصرار دختر خودم ناراحت شدم.ک چرا وقتی یکی دوسش نداره خودشو میخاد بچسبونه بهش

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
حق داشتی بهت بربخوره،اما به نظرم مادرش هم بی درکه،شما باید با این شرایط بچه ها رو میبردی؟؟اینو متوجه ...

بخدا دائم خونه مان.هرروز.غذا میزارم کیک میپزم هرروز عصرانه میان.من شاید تو دوسال سه بار رفته باشم

تو بیوش تو اینستا نوشته دوست پسرم عاشقمه یه همچین چیزی.ده ساله های الان جانورن.زیاد نمیزارم با دخترم ...

یاخدا ، بنظرم رابطه ی دخترتو باهاش کم کن ممکنه تاثیر بگیره ازش، الانم کم سنن و بی عقل و جوگیر ممکنه به راه کج و پسربازی جذب شه

بخدا دائم خونه مان.هرروز.غذا میزارم کیک میپزم هرروز عصرانه میان.من شاید تو دوسال سه بار رفته باشم

یا خدا..... چرا؟ مگه تو شهرتون غریبی که با اینهمه دغدغه و کار خونه باهاشون نشست و برخواست داری؟آخه به نظر خانم پرکار و کدبانویی هستی

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

اگر همیشه تو بچه هارو میبری پرو شده زنه

الانم کوچیکا رو آوردم پارک میگه بمون همونجا بچه ها رو بیار اومدنی.گفتم خسته میشن نمیمون یه ساعت

مامانش می‌دونه تو بیو چی نوشته

آره گفتم بهش.پاک کرد.برخوردم نکرد.الان با افتخار میگه دخترم هرشب فیلم کره ای میبینه.میگم این فیلما پر صحنه بوسه هستن نزار ببینه

یا خدا..... چرا؟ مگه تو شهرتون غریبی که با اینهمه دغدغه و کار خونه باهاشون نشست و برخواست داری؟آخه ب ...

نه غریب نیستم منتها روی نه گفتن ندارم

نداره.با گریه بردمش.ولی از برخورد دختر همسایه ناراحت شدم.ب مادرش بگم یا نه؟مهم نیست؟

نگو ک حساس شه ولی کلا رفت و آمدت رو با همسایه ها کم کن قطع نکن ولی خیلی کمش کن دردسر داره 

یا خدا..... چرا؟ مگه تو شهرتون غریبی که با اینهمه دغدغه و کار خونه باهاشون نشست و برخواست داری؟آخه ب ...

لطف داری عزیزم