2777
2789
عنوان

درآمد دانشجویی

53 بازدید | 7 پست

دوستان دنبال یادگیری یه مهارت هستم که زمان دانشجویی علاوه بر مشاوره و تدریس از اون هم درآمد کسب کنم. 

از نظرتون کدوم شغل زیر بهتره و آیا اطرافیانتون هستن توی این شغلا؟اگر اره درامدشون چقدره؟ کلا خبری از شرایط این مشاغل دارین؟ 

گرافیست

نویسندگی 

گویندگی 

مربی موسیقی 

عکاسی 

شمع سازی

مدرس زبان

آنلاین شاپ(سایت)

آیا میشه ظرف سه سال مدرس زبان یا مربی موسیقی شد و مدرک هم گرفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ذره فک کن بعضی از اینا که نوشتی هوش مصنوعی جاشون گرفته تا حدی

آره عزیزم خودم هم کاملا مطلع هستم از شرایط اما حیف که کلا پتانسیل این کارا رو ندارم حتی یک دوره بازی سازی برای موبایل هم شرکت کردم اما استعداد ندارم. 

کامپیوتر هم همینطور اصلا نمیدونم چرا مخم حوصله این چیزا رو نداره. حالا باز یه چیزی از این حوزه قابل تحمل تره برام و بلدم ادیته.

آره عزیزم خودم هم کاملا مطلع هستم از شرایط اما حیف که کلا پتانسیل این کارا رو ندارم حتی یک دوره بازی ...

نه اخه مثلا گرافیک الان هوش مصنوعی میکنه دیگه گرافیست لازم نداریم خیلی 

آموزشم مثل زبان خیلیا دیگه از یوتیوب میبننن 

منظورم این بود 

نه اخه مثلا گرافیک الان هوش مصنوعی میکنه دیگه گرافیست لازم نداریم خیلی آموزشم مثل زبان خیلیا دیگه از ...

بله همینطور شده متأسفانه خیلی از مشاغل دارن نابود میشن. 

اما راجب آموزش زبان عزیزم هنوز خیلی ها کلاس حضوری رو ترجیح میدن و بعضی پدر و مادر ها هم هنوز توی گذشته گیر کردن و به آموزش مجازی اعتقادی ندارن بعضی ها هم میخوان معلم خصوصی بگیرن که کل زبانو فشرده یک ساله تموم کنن. 

مثل کتاب خوندن میمونه که الان اینهمه کتاب الکترونیک هست اما هنوز خیلی ها همون حس ورق زدن و بوی کاغذ و کتاب نو رو ترجیح میدن اون کتاب خونای واقعی. 

بله همینطور شده متأسفانه خیلی از مشاغل دارن نابود میشن. اما راجب آموزش زبان عزیزم هنوز خیلی ها کلاس ...

اره ولی درآمد انچنانی هم نداره  

مربی موسیقی خیلی بهتر از زبانه به نظرم درآمدش هم بیشتره باز هر جور صلاح میدونی منم مثل تو دنبال پولم و استقلال  

ایشالله همه دخترا موفق شن

اره ولی درآمد انچنانی هم نداره مربی موسیقی خیلی بهتر از زبانه به نظرم درآمدش هم بیشتره باز هر جور ص ...

عزیزم ان شاء الله در همه زمینه های زندگیت موفق باشی🌹