2777
2789

من قبلاً مرتب میرفتم عاالی بود

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با امروز میشه دو روزه که از فیشیالم گذشته 

روز اول که همه جوشان چون تخلیه کرده بود ملتهب شدشدهودن

امروزم که برون ریزی داشتن یعنی وقتی تو نور نگاه می‌کنم جوش‌های زیر پوستی ریز تو صورتم پر شده به نظرتون این عادیه کی میره

پوستت روشن شد؟ چقد میگرفتن؟

من یکی از دوستام ۲ باره که میره خیلی خوب شده پوستش واقعا تاثیر گذاشته 

ولی نمیدونم رو پوست همه انقدر تاثیر داره یا اون خوب بهش ساخته 

چند بار رفتید شما؟از همون بار اول تاثیرش معلوم بود؟

۵-۶ ماه مدام رفتم 

بله خیلی تاثیر داشت البته جای خیلی خوب باید بزی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

هفته اول خوبه فقط باز همون جور میشه فقط با میله پیلینگ در بیارن خیلی عالیه من پاکسازی با دستگاه رفتم بخدا ۵۰ درصد میله هم جوش های سرسیامو در نیاوردم  چقدر هم تعریف خودشو میکرد انگار پولم ریختم دور ولی ی آرایشگاه میرفتم همشو با میله در میاورد 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
هفته اول خوبه فقط باز همون جور میشه فقط با میله پیلینگ در بیارن خیلی عالیه من پاکسازی با دستگاه رفتم ...

جاش خیلی خوبه ولی نمیدونم اینکارو میکنه یا نه 

حالا یبار میرم خوب بود همینجا میرم بدم بود دیگه عب نداره 

پوستت روشن شد؟ چقد میگرفتن؟

آره من اسید تراپی میکردم کلی جوش و جای جوش داشتم که کمرنگ شد و خیلیاش رفت 

پارسال عید بود و قبل از عید جلسه ای ۸۰۰

سفید شده پوستت؟

اونموقع بله شده بود من خودم پوستم سفیده با جای جوش های قرمز 

الان حدود یکساله نرفتم دوباره برگشته 

هزینش برای هرماه سنگینه متأسفانه