2777
2789
عنوان

میخوام خودشکی کنم قرص خوردم

301 بازدید | 58 پست

بچها خواهشا قضاوت نکنید هیچی نگید مسخره نکنید

من یه مامان خستم یه مامانی که شوهرش جونشو به لب رسوند با حرفاش

با حرفاش داره اتیشم میزنه توروخدا قضاوتم نکنید دارم میمیرم بخدا که دارم میمیرم اشکام بند نمیاد

من ۲۳ سالمه با این سم کمم مامان دوتا بچم

شوهرم دیگه داره جونمو لبم میرسونه میخوام قرص بخورم بخورم کارم بهدبیمارستان بکشه

نمیدونم دارم چجوری تایپ میکنم دستام میلرزه

همه فک میکنن من خوشبخت ترینم اگه بگم جقد اذیتم میکنه هیشکی باور نمیکنه 

توروخدا بگید چن تا قرص بخورم 

قرصای استامنیفون اینا زیاد هست چن تاشو بخورم 

میبرنت شستشوی معده میدن خودت اذیت میشی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین سر جات بچه ،با استامینوفن میخوای خود کشی کنی،فک کنم از نظر عقلی تو ده دوازده سالگی موندی

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بزن ب بی خیالی

هر کدوم از ماها تلاشمون رو کردیم در وقتش

اگه نشده دیگه دستمون نبوده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

همین حرفا رو به خانوادت بزن تا از شرایط زندگیت اگاه بشن ، اولا بچه هات چی میشن دوما فکر میکنی بعد خودکشی به ارامش میرسی؟ اون دنیا تازه عذاب ابدی شروع میشه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

میدونم مامانم‌مث جونش مواظبشونه بخدا نمیدونی دارم چی میکشم هیشکی جای من نیست هیشکی

پشتوانه ایی بنام مادر داری، حیف خودت نیست خودکشی کنی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

میخای خودتو بکشی؟ 

اوکی تکلیف اون دوتا طفل معصوم قراره چی بشه بلاهایی زیر دست مردم سرشون بیاد 

همه ی ما دذگیر بدترین مشکلاتیم من سیو نه سالمه نه بچه دار میشیم نه خونه نه ماشین هزااار تا مریضی و حرف و حدیث مردم. خانوادمم مشکل دارن چنتاشون بیمارن قلبم تکه میشه مظلومیتشونو میبینم.. همه گرفتاریم عزیزم.. ولی میگذره.. از فکر خودکشی بیا بیرون چون این قرصا فقط معدتو نابود میکنن یعمر مشکل معده هم ب دردات اضافه میشه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

ی ورق استامینوفن هم بخورب فایده نداره شستشو و عوارض بعد برات داره.دلت ب حال بچه هات بسوزه دلت ب حال مادرت و اشک و زجه هاش بسوزه.دلت ب حال بچه هات بسوزه وقتی میرن مدرسه مادر نداره.ووووووودلت ب حال اینا بسوزه.دلت بسوزه برای وقتایی که نامادری بهشون اخم میکنه.