2777
2789
عنوان

میخوام خودشکی کنم قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 59 پست
درکت میکنم چی میگی اما وقتی مادر میشی دیگه خودکشی راهش نیس تو میری و راحت میشی ولی عذاب رو برای بچه ...

من نمیدونم برم کجا خونه بابام کوچیک بابام مریض دلم براش میسوره

بهم خونه نمیده که برم

هرکار میخواد بکنه بخدا دیگه دوسش ندارم تا الان جونمو براش میدادم تو روی همه وایسادم بخاطرش

خب طلاق بگیر خودکشی شد راه حل ؟به طفل معصومات دلت نمیسوزه؟ از کجا معلوم شوهرت بده مامانت بزرگشون که بعد تو؟

از کجا معلوم یه نامادری بدجنس نیاد سرشون؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکار میخواد بکنه بخدا دیگه دوسش ندارم تا الان جونمو براش میدادم تو روی همه وایسادم بخاطرش

تصمیم ب خودکشیت هم تصمیم اشتباهه

چرا صفر و صدی

تا امروز جون میدادی براش الان بری خودکشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من نمیدونم برم کجا خونه بابام کوچیک بابام مریض دلم براش میسورهبهم خونه نمیده که برم

ی کلبه چوبی توو خونه بابات شرف داره ب خودکشی

بابات مریضه خونه اش کوچیکه اگ بری با این بازم راهت میده درش ب رو بچه هات بازه 

ولی اگ خودکشی کنی شوهرت بچه هاشو بهشون نمیده در خونه باباتو ب روی بچه هات میبنده و زن بابا میاره بالا سرشون برو توو اینترنت بخون ک زن باباها چ بلایی سر بچه ها میارن

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

فکر میکنی بقیه دغدغه ندارن تو تاپیکت نوشته بودی که همه فکر می‌کنن خوشبختی یه چیز این شکلی دقیق یادم نیست پس حتماً چیزایی داری تو زندگیت که از نظر دیگران به چشم میاد ولی الان چشمتو روشون بستی باور کن مردا همینن اصلاً انگار وقتی حرف می‌زنن گوشاشون کره نمی‌شنون چی دارن میگن بهترین کار اینه با شوهرت بحث و جدل نکنی فقط سعی کن خوش باشی و خوشی کنی و زندگی کنی.هر چی کمتر حرف بزنی کمتر میخوری.

من خرم زود با حرفاش خر میشم نمیخوام دیگه خر بشم

ازدواج تو سن کم اشتباه 

بچه اول سن کم اشتباه 

بچه دوم با این شرایط اشتباه 

خودکشی اشتباه

تا کی میخای ب اشتباهاتت ادامه بدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

فکر میکنی بقیه دغدغه ندارن تو تاپیکت نوشته بودی که همه فکر می‌کنن خوشبختی یه چیز این شکلی دقیق یادم ...

بخدا قسم سه روزه هرچی حرف میزنه بی محلش میکنم ولی امروز میگه من هیچ حسی بهت ندارم حس تنفر دارم 

اخه ادم الکی الکی بیاد این حرفارو بزنه

بابام پشتمه منو از همه بچهاش بیشتر دوس داره

پس اگ نمیتونی با شوهرت بسازی دست بچه هاتو بگیر برو بشین توو خونه اش بگو بابا من دیگه نمیتونم با این آقا بسازم اینجوری و اونجوری اذیتم میکنه 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

پس اگ نمیتونی با شوهرت بسازی دست بچه هاتو بگیر برو بشین توو خونه اش بگو بابا من دیگه نمیتونم با این ...

نمیدونم چیکار کنم خدا با دوتا بچه برم تو یه خونه که خیلی مر رفت و امده

نمیدونم چیکار کنم خدا با دوتا بچه برم تو یه خونه که خیلی مر رفت و امده

دیگه تصمیم با خودته خیلی بالانس داری

ولی میدونم خودکشی چاره کار نیس ب چهلمت نکشیده شوهرت میره زن میگیره و بچه هات آواره میشن

یا برو خونه بابات یا با شوهرت کاملا منطقی حرف بزن 

بخدا قسم سه روزه هرچی حرف میزنه بی محلش میکنم ولی امروز میگه من هیچ حسی بهت ندارم حس تنفر دارم اخه ا ...

احتمالا خیلی بحث رو کش دادید. اینو جدی می‌گم حالا که کار به این حرف‌ها کشیده یک هفته‌ای طول می‌کشه تا دوباره حالتون خوب بشه تو این یک هفته سعی کن آروم باشی و صبوری کنی تا اخلاقش درست بشه بهت قول میدم درست میشه ولی نباید بزاری دوباره این اتفاق بیفته.

نمیدونم رابطه تون چه شکلیه.ولی در مورد خودم چون شوهرم خیلی یک دندس و حرف حرف خودشه و منم میخوام زندگیمو کنم کاری بش ندارم .حرف زیاد نمیزنم، باهاش مخالفت نمیکنم،زیاد کاری باش ندارم چون وقتی حرف میزنیم دعوامون میشه تفاهم نداریم .ارام و مهربونم .در حد ضروری و دوستانه ارتباط داریم بهش گیر نمیدم .خرید و کارای بچه ها و ...با خودمه 

پول و خونه و ماشین و بچه هست دارم زندگیمو میکنم .اگه بجز این مشکلی نداری کمی فاصله بگیر ولی دوستانه زندگیتو کن .صبوووور باش.یه دوست خواهری کسی هم واسه غیبت کردن از شوهرت داشته باش که خالی بشی😅