2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

- **استایل و پوشش:** لباس بافت ساده ولی شیک انتخاب کرده، که نشون می‌ده به سادگی علاقه داره و دنبال جلب توجه عجیب نیست.  

- **مدل موها:** مدل مو بافت و چند رنگ (هایلایت)، نشون‌دهنده اینه که اهل تنوع و خلاقیته و از تغییر و تجربه استایل جدید نمی‌ترسه.  

- **پس‌زمینه عکس (فضای باز و ساختمون):** تو فضای باز و کنار ساختمون هست، که می‌تونه معنیش این باشه که اهل فعالیت بیرون از خونه و راحت با حضور در محیط‌های عمومی هست.

- **جلوه عکس:** ژست ساده، نه اغراق‌آمیز و نه کاملاً بی‌تفاوت، این یعنی احتمالاً آدم ریلکس و خود خودش باشه.

در کل 

به نظر میاد شخصیتش سرزنده، بی‌تکلف، بااعتمادبه‌نفس و تا حدی خلاقه.  

اهل تجربه جدید و راحت با خودش به نظر می‌رسه. به سادگی و طبیعی بودن اهمیت می‌ده.😁