2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیایید

182 بازدید | 15 پست

ما تو عقدیم

دومین تولدشه که عقدیم

پارسال خونه مادرشوهرم براش تولد گرفتیم

اما امسال ب شدت دوست دارم خودم سوپرایزش کنم

تصمیم گرفتم یک روز قبل تولدش باشه که اگر خونوادشم خاستن کاری کنن روز تولدش بتونن

از طرفی شرایط جوری نشد ک دوتایی باشیم

خونوادمم هستن ولی من بیشتر اون سوپرایز شدنش و دوست دارم

سمت خودمون راحت تر کاراشو میتونم بکنم

حالا ی اتفاقی افتاد مجبور شدم به مادرش بگم میخام فلان کار و کنم

گفت چرا نیومدی اینجا باهم سوپرایزش کنیم

بنظرتون راهنمایی کنید چی بگمممم

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو می‌خوام دوتایی باشیم.

بعد به نظرم نه خانواده خودت باشه، نه خانواده اون. اگه خانواده اونو حذف کردی، خانواده خودتم حذف کن. یه کافه رزرو کن کیک و شمع اینا بخر ببر بذار توی یخچال کافه. میز رو هم بگو خودشون تزئین کنن. اگه مادرشوهرت حرفی گفت، بگو کافه رزرو کردم اونجا یه تولد دونفره میگیریم بعد فرداش که روز اصلیه،میاییم پیش شما

برو تو رستوران بیرون از خونه دوتایی سوپرایزش کن

نه نمیتونم اینکارارو کنم چون سریع میفهمه

حالا اصلا اونش مهم نیس کجا سوپرایز کنم ک

فقط خونه اونا دستو بالم بسته میشد

همین ک قطعا خونه اونا همسرم کلا پیشم بود و کاری نمیتونستم بکنم میفهمید

اینجا نیس راحت کیک سفارش میدم کیک و میارم و..

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

به نظرم سورپرایزو باید میذاشتی  وقتی که خونخ خودتون باشید نه خانواده  این طرفیا باشن نه اون طرفیا . حالا هم مجبوری یکم نرم برخورد کنی مادر شوهرت بهش برخورده که تولد بچه اش خانواده تو هستن ولی خودش نیست .بگو خانواده خودم هم قرار بوده حضور نداسته باشن اتفاقی شده . اگر میتونی مادر شوهرت هم دعوت کن حضور داشته باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بگو می‌خوام دوتایی باشیم.بعد به نظرم نه خانواده خودت باشه، نه خانواده اون. اگه خانواده اونو حذف کردی ...

عشقم اخه اگ جایی رزرو میکردم سریع میفهمید

چون تو دوستی اینکارو کرده بودم

نمیخاستم اصلا لو برم

حتی ب این فک کردم

خونوادم و اون روز بگم برن جایی خونه نباشن

بعد گفتم زشته ولش😂✌🏻

به نظرم سورپرایزو باید میذاشتی وقتی که خونخ خودتون باشید نه خانواده این طرفیا باشن نه اون طرفیا . ...

حرفت درسته ها، ولی به نظرم مادر پسره باید کم کم قبول کنه که پسرش دیگه تمام و کمال مال خودش نیست و نامزد داره و شرایط تغییر کرده. ولی این حرفت که میگی باید می‌ذاشت خونه خودش هم کاملا حرف درستیه.الان چون نامزدن، اوضاع یکم قاراشمیشه. مادره هنوز کامل قبول نکرده که پسرش شرایطش فرق کرده.بعد عروسی انشاالله قبول کنه و دیگه دخالت نکنه.

عشقم اخه اگ جایی رزرو میکردم سریع میفهمیدچون تو دوستی اینکارو کرده بودمنمیخاستم اصلا لو برمحتی ب این ...

الان چون نامزدین، یکم ناجوره اگه خونه پدرت براش تولد بگیری و خانواده اونو دعوت نکنی. بعد از عروسی خیلیم خوبه این روش اما الان نه به نظرم.

به نظرم سورپرایزو باید میذاشتی وقتی که خونخ خودتون باشید نه خانواده این طرفیا باشن نه اون طرفیا . ...

وای من اصلا نمیخاستم بهش بگم

کاش هم نمیگفتممم

من عاشق سوپرایز کردنم بعد تو دوستی ی بار کافه رزرو کردم...

الانم خاستم کافه بریم چون همسرم اصلا اهل کافه نیس خیلی ضایع بود روز تولدش بریم ینی قشنگ میفهمید

بعد با خودم گفتم خونوادم و بگم برن جایی اون روز تا همین اتفاقی ک گفتید نیوفته بعد گفتم زشته

ولش حالا باشن، ابجیمم ک خیلی عکسای قشنگ ازمون میگیره گفتم باشه عکس بگیره

ینی اینجوری شد🥲

حرفت درسته ها، ولی به نظرم مادر پسره باید کم کم قبول کنه که پسرش دیگه تمام و کمال مال خودش نیست و نا ...

ممنون . به نظر من مادره از این ناراحته که در ظاهر قضیه انگار کنار گذاشته شده . اگر استارتر جوری تنظیم کرده بود که خانواده خودش هم نبودن مادرشوهر چنین واکنشی نداشت . دوتا خانواده ها توی یه جایگاهن و توی مقایسه میفتن ناخوداگاه . خصوصا این مورد که جشن مستقیما مربوط به شوهره ولی خانواده اش نیستن . مثلا من اگر در موقعیت استارتر بودم تا میدیدم سورپرایز دو نفره خراب شده و خانواده ام هستن سریع زنگ میزدم مادر شوهرو دعوت میکردم و توضیح میدادم ماجرا چه جور شده . اینجا دیگه اگر میگفت میاوردی خونه ما میگفتم نه خونه خودمون سورپرایز اسون تره شما بیاید  . 

خلاصه که استارتر یکم بی تجربگی کرده که طبیعیه حالا دیگه باید ماستمالی کنه اوضاعو تا بگذره بره 😉😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ممنون . به نظر من مادره از این ناراحته که در ظاهر قضیه انگار کنار گذاشته شده . اگر استارتر جوری تنظی ...

عشقمممم ولی اصلا نمیدونه خونمون قراره بگیرم😕😂

فقط گفتم میخوام فلانیو سوپرایز کنم

بعدم قضیه یکم پیچیدس

حقیقتش من دوست داشتم تو فضای بیرون عکاسی کنیم

دارم ب یه بهونه ای میکشونمش بیرون تو طبیعت و قراره اونجا سوپرایز بشه

خونوادم اصلا اونور نشستن با توجه ب برنامه ریزیم

من قراره اینور سوپرایزش کنم ابجیمم ازمون عکس بگیره🥲😬

دیگ والا نمیدونم

حالا سوالم این بود چی جوابش و بدم😕