2777
2789

این پسره هم خوشگله هم پولداره با اینکه سگ اخلاقه و پاچه همه رو میگیره جوری برای این دختره جنتلمن بازی در میاره که انگار با شعور ترین آدم دنیاس 

یکی از کاراش مثلا اینکه ( وقتی میره دنبال دختره از قبل پیاده منتظرش میشه تا درو براش باز کنه یا مثلا یه بار دیدم دختره بوت میخرید این زیپشو براش بست و ...)

😮‍💨بعد دختره یه چهره معمولی ، اندامشم توپر نیس ولی چون قدش بلنده مثل باربیه ، دندون پزشکی میخونه و خانوادشم شهرستانن خودش اما تبریز دانشجوعه

بعد این پسره از تهران میکوبه میاد اینو ببینه ، بچه ها مثلا میاد یه هفته هتل میگیره تازگیا هم خونه گرفته که نصف ماه پیش دختره باشه

تازه پسره ازدواجیم هس این وسط دختره میگه سنم کمه هنوز و این حرفا

به نظرتون این پسر داره بازیش میده؟ آخه خیلی راحت میتونست با درو داف هایی که تو رابطه آزادترن باشه 🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه باید مثل شما فکر کنن؟

یا همه ی پسرا دنبال به قول شما در و داف هایی با روابط ازاد هستن؟

یه چیزی این وسط هست به اسم عشق و وفاداری و زندگی سالم

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

همه باید مثل شما فکر کنن؟یا همه ی پسرا دنبال به قول شما در و داف هایی با روابط ازاد هستن؟یه چیزی این ...

بنظرم اگه دوسش داشت شب نمیبرد پیش خودش...

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

دختره خودش کم کسی نیست میگی. اندامش خوبه قیافه شم خوبه دندون پزشکی هم ک  می خونه یعنی در اینده ام پولدار میشه حتی اگه الان نباشه پس پسره از خداشم هست زن تحصیلکردهو خوش قیافه گیرش بیاد تازه اگه پسره اخلاقش بد باشه دختره شاید قبول نکنه الان دوران رل و عقد نمیشه روش حسابباز کرد. اگه دو روز دیگه این رفتار و نداشت و جوری ک با بقیه رفتار می کرد با دختره ام رفتار کرد چی

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

کارش معاملاتیه ، جوری نیس که هر روز بره سرکاربقیه کاراشو میکنن این فقط یه امضا میزنه و قرار داد

چه کاریه؟

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

نه بابا نمیبره که ، کلا دختره قبل ۹ باید بره خوابگاه

بیرون همو میبینن اما پسره چون غریبه خونه گرفته که جایی واسه موندن داشته باشه

نگفت شب میبره پیش خودش!!!

من از چیزایی که استارتر گفت نظر دادم 

بعدشم هیچ کس از درون ادما خبر نداره...

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

واردات ماشین

به نظرم پسری که ندید بدید نباشه چشم به موقعیت دختر نداره

هر چند دختره هم دندونپزشک میشه بالاخره