2777
2789

نی نی تون الان چند وقتشه؟

خوابش از کی تنظیم شد؟

دیگه بهم نریخت؟ از کی ثابت موند؟

شما تنظیم کردین یا خودش تنظیم شد؟

چجوری تنظیم کردین؟

خواهش میکنم همه سوالامو جواب بدینااااااا    

دااااغونم از بدخوابی. اینقد با بچه خوابیدم و بیدار شدم شوهرم شاکیه. میگه هروقت میام خونه خوابیدن. چه کنم. کمک کنید . 4 ماهش هس. کولیک داشت که درست شده الان. هر هفته یه ساعتای متفاوتی شروع میکنه به خوابیدن. این هفته از  ساعت 2 ظهر میخوابید تا 11 اینای شب. نمی دونم کی تثبیت میشه و نمی چرخه ساعتش. 

خدا کنار ماست🌸

دختر من پنج ماهشه هر وقت خاست میخابه هر وقت خاست بیداره

الان که نمیشه کاری کرد ولی میتونی مثلا هشت شب به بعد نخابونی باهاش بازی کنی تا مثلا یازده خستش کن تا بخابه

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 

دختر من تاشش ماهگی که فقط کولیک داشت شبا تاصب گریه از صب تاظهر خواب منم میخوابیدم بعد۶ماه کم کم خوب شد و سر شب میخوابید ولی 7صب بیدار بود ی سال که شد کاملا درست شد شبا میخوابید۹شب فرداظهر بیدار میشد دوران سختیه مخصوصا اگه کمک نداشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا همین یکماه پیش مثل شما بودم ولی از وقتی از شیر گرفتمش شبها میخوابه منم تاحدودی خوابم بهتر شده ظهرها هم تا ساعت 2 بیدار نگهش میدارم 2 میخوابونم شبها هم تا 11 بیداره میزارمش رو بالش خودش خوابش میبره تا صبح مبخوابه ضمنا پسرم 19 ماهست

دختر من پنج ماهشه هر وقت خاست میخابه هر وقت خاست بیداره الان که نمیشه کاری کرد ولی میتونی مثلا هشت ...

میکشه منو اگه نزارم بخوابه. هروقت بخواد میخوابه و هروقت بخواد بیدار میشه. کسی  جرات نداره بهش  دس بزنه که خونه رو میزاره رو سرش

خدا کنار ماست🌸

ساعت خوابشو خودت باید تنظیم کنی،نزار از ساعت دو تا یازده شب مداوم بخوابه،دو ساعت که خوابید بیدارش کن،روزای اول بدخواب میشه،گریه میکنه، بد قلقی میکنه و پدر آدمو در میاره،ولی باید تحمل کنی،تا ساعت نه -ده شب اصلا نزار بخوابه،اگه خوابش برد نیم ساعت بعد دوباره بیدارش کن،دو هفته حدودا طول میکشه ولی بعدش عادت میکنه شب بخوابه،

شب بخوابونش و دوباره صبح موقعی که خودت بیدار میشی اونم بیدار کن و نزار بخوابه تا وقت خواب بعد از ظهرش

والا یکسااااال تمام بدخوابی کشیدم..یعنی تامرزجنون رفتم وبرگشتم..شاغل هم بودم..شب تاصبح یاباید روپاهام میخوابید تا میذاشتمش زمین چشماشو بازمیکرد گریه میکرد..وای قلبم درد گرفت ازیاداوریش..ولی بعد یکسالگی خیلی بهترشد..الانم ۲/۵سالشه..شب ۱۱ میخوابه تا فرداساعت ۱۱😃داره جبران میکنه بعداینکه پدرمن درومد..تحمل کن زودی خوب میشه ایشالاه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

فقط اصلا بهش شربت اینا نده که بخوابه..ضررداره..فقط من شبا وقتی هم بیدارمیشد چراغ هارو روشن نمیکردم..اصلا باهاش حرف نمیزدم..فقط میگفتم همه لالا کردن..تااینکه یادگرفت که باید شب ها بخوابه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

دختر من تا دو ماهگی اینجوری بود شبا بیدار روزا خواب، دکتر پوشکشو که باز کرد گفت عفونت ادراری داره یه شربت چرک خشک کن داد تا یه هفته بعدش خوب شد الان شب 10میخوابه8صب بیدار میشه البته دو بار هم شب برا شیر خوردن بیدار میشه و میخوابه

شبا یه ساعت خاص پوشکشو عوض کنچراغا رو خاموش کن همه جا بی سر و صدا باشه شیرش بده بزار بخوابه حالا روی پا یا هر جور که میخوابه

خواب روزشم کمتر کن مخصوصا از غروب تا وقت خواب

پسر من الان داره وارد سه ماهگی میشه  زمانی که براش واکسن دو ماهگی زدیم مجبور شدم استامینوفن بدم که تب نکنه ،شب رو تا صبح خوابید از ان زمان به یعد خوشبختانه 11 میخابه تا 8 صبح البته برای شیر خوردن بیدار میشه و بدون اینکه چشماشو باز کنه دوباره میخابه

پسر من الان داره وارد سه ماهگی میشه  زمانی که براش واکسن دو ماهگی زدیم مجبور شدم استامینوفن بدم ...

وای کاش مام این روزارو ببینیم 

من دیفن هم میدم اصلا تاثیر نداره

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰