2777
2789
عنوان

همسرم منو با رشته تحصیلیم زیر سوال میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باید تو رو به استادم ارجاع بدم بخاطر این همه کم شعوری ، شاید درمانی پیدا بشه براتجلو شو بگیر تا ...

اگه اینجوری بگمش خو بحثی میشه خواهر

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

زندگی با روانشناس سخته روانشناسان آدمای دقیق و ریز بینی هستند خواهر شوهرم دکترای روانشناسی داره خیلی ...

من همش لیسانسشو دارم ولی با این حال فکر میکنه کسی که این رشته رو خونده نباید اشتباه کنه

خب بستگی داره چی میگه ولی کلا روانشناسی علم وسیعی هست جسارت نباشه با گرفتن یه لیسانس آدم عقل کل این ...

اره درسته ولی اون خیلی از من توقع داره منو با دکتری این رشته اشتباه گرفته

نه تنها شوهر تو بلکه کل ملت روانشناس را زیر سوال میبرن اگر حرکت اشتباهی کنه مگه دکتر هلاکویی نیست با ...

ایشون روانشناس نیستند

و طبیعی نیست که مردم از کسی که بدون تخصص واقعی برای ملت نسخه میپیچه بپرسن چرا این مانیفست ها رو توی زندگی خودت اجرا نکردی؟!!

اهان خب این عادیه یکبار خواهر شوهرم گفت آقا من هم آدمم انسانم تصور قدیس دارید از من؟ من فقط آگاهم به ...

مشکلم اینه که زبون ندارم از خودم دفاع کنم زبونم قفل میکنه