2777
2789

اگه نظرم با نظرش جور نباشه و اشتباهی کنم منو با رشته تحصیلیم که لیسانس روانشناسیه زیر سوال میبره

چی بهش بگم

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نده بابا

شوهر منم هی رشتمو مسخره میکنه ولی من تمااام قد دفاع میکنم و از رتبه کنکورم و دانشگاه دولتیم براش پز میام🤣🤣🤣

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بگو باید تو رو به استادم ارجاع بدم بخاطر این همه کم شعوری ، شاید درمانی پیدا بشه برات

جلو شو بگیر تا پررو تر از این نشده وگرنه بعدا سر هر چیز کوچیکی میخواد مسخره بکنتت

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

نه تنها شوهر تو بلکه کل ملت روانشناس را زیر سوال میبرن اگر حرکت اشتباهی کنه مگه دکتر هلاکویی نیست با اینکه بهترین روانشناس دنیاس بازم بعضی ها قبولش ندارن میگن سه بار ازدواج کرده جدا شده

محل نده باباشوهر منم هی رشتمو مسخره میکنه ولی من تمااام قد دفاع میکنم و از رتبه کنکورم و دانشگاه دول ...

من دانشگاه ازاد بودم نمیتونم پز بدم 

کلا هر وقت اشتباه کنم خیلی بهم سخت میگیره

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم