2777
2789

با اکانت قبلیم نیومدم 

داستانش طولانیه یجورایی خلاصش میکنم 

خاستگارم سنتی بوده و اینکه اومدن و جلو فلان اول خانوادم راضی نبودن با التماس و اینا راضی شدن و پسره هم وضعش خوبه پولداره قیافه هم داره اخلاقشم عالیه از همه لحاظ خوبه اوکیه 

فقط ی خواهری داره متاهله خیلی زبون درازه البته ناگفته نمونه منم در مقابل اون هزار برابر زبون درازم و واسم مهم نیس 

فقط اینکه پسره خسیسه و یجورایی از خواهرش بدم میاد اومدم زدمش بهم خانوادمم راضی نبودن میگن پسره خسیسه خواهرشم فردا تو زندگیت دخالت میکنه منم ترسم بیشتر از این بود گفتم فردا خسیسه نیازایی ک دارمو برطرف نمیکنه وگرنه خدایی همه چیش خوبه همه چیش و بارها بخاطر من با خانوادش دعوا کرد و همیشه هم پشتم بوده خیلیممممم تلاش کرد 

اومدم خطمو عوض کردم و همه چیو تموم کردم و خانوادمم ب خانوادش گفتن تموم الان پسره ول کنم نیس ایدیمو داشته و پیام داده الان هی داره التماس میکنه میگه قبول کن من درستش میکنم و فلان ولی دیگه دلم باهاش نیست بخاطر خسیس بودنش داره ولی دلش نمیاد خرج کنه بارها گفتمش پول بهونه اورد چک دارم چند روز دیگه 

الان پی اماشو میذارم داره پی میده و اینم بگم چند بار بخاطر نصب کردن برنامه مجازی بهم دروغ گفت منم دروغ گفتنش و خسیس بودنشو ک دیدم واقعا زده جز همینام مشکل دیگه ای نداره از همه لحاظ اخلاق رفتارش باهام همه چی خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه رد نمیشن میخان دوباره بیان با چ زبونی بگم نمیخام😭

تلفنتو خاموش کن 

ببینیم از کجا پیداشون می خواد بشه

اونوقت خانواده اتون جواب می دن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تلفنتو خاموش کن ببینیم از کجا پیداشون می خواد بشهاونوقت خانواده اتون جواب می دن

شمارمو نداره ایدی پی میده اخه میخان بیان حوصله ندارم اصلا دوس ندارم ببینمش دیگه😭

شمارمو نداره ایدی پی میده اخه میخان بیان حوصله ندارم اصلا دوس ندارم ببینمش دیگه😭

تلفنت خاموش باشه پیام هیچ اپی رو نمی بینی

قراره بیان؟

بابا طرف خسیسه دهن هرکی باهاش ازدواج کنه اسفالته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تلفنت خاموش باشه پیام هیچ اپی رو نمی بینیقراره بیان؟بابا طرف خسیسه دهن هرکی باهاش ازدواج کنه اسفالته

اره میخان دوباره بیان الا میخاد عموش ک سرهنگه رو بفرسته😭

خدایااا اینو ع زندگیم گم کن بیرون😭

اره میخان دوباره بیان الا میخاد عموش ک سرهنگه رو بفرسته😭خدایااا اینو ع زندگیم گم کن بیرون😭

خانواده ات باید بپیچونن

عزیزم، به نظرم اگه احساس می‌کنی مشکل اصلی خسیس بودنشه و این باعث میشه که ازش دور بشی، شاید بهتر باشه بدون اینکه خودت رو اذیت کنی، همین‌طور که گفتی تموم کنی. هیچ چیز مهم‌تر از احساس راحتی و امنیت خودت نیست. اگه این ویژگی‌ها برات خیلی مهمن، شاید بهتره که این رابطه رو تموم کنی و دنبال کسی باشی که به همه جنبه‌ها بهت آرامش بده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خانواده ات باید بپیچونن

بقران هر کاری کردیم نشد زنگ زد پدرمم اونم بهش گفت دختر بهتر ع دختر من هس واست گفت ن ب پاکی دختر تو نیست و فلان باز دوباره شرو کرد زنگ زدن خانوادمم دیگه خسته شدم رد نمیشه😭

عزیزم، به نظرم اگه احساس می‌کنی مشکل اصلی خسیس بودنشه و این باعث میشه که ازش دور بشی، شاید بهتر باشه ...

اره اجی بخدا خسته شدم بریدم رد نمیشن 😭😭😭فقط هم مشکلش خسیس بودنشه میترسم فردا درست نشه شاید بلکه بدترم بشه😭😭تو ی سال نشون بودنمون دو باری ک فقط ازش پول خواستم بهم داد 😭