با اکانت قبلیم نیومدم
داستانش طولانیه یجورایی خلاصش میکنم
خاستگارم سنتی بوده و اینکه اومدن و جلو فلان اول خانوادم راضی نبودن با التماس و اینا راضی شدن و پسره هم وضعش خوبه پولداره قیافه هم داره اخلاقشم عالیه از همه لحاظ خوبه اوکیه
فقط ی خواهری داره متاهله خیلی زبون درازه البته ناگفته نمونه منم در مقابل اون هزار برابر زبون درازم و واسم مهم نیس
فقط اینکه پسره خسیسه و یجورایی از خواهرش بدم میاد اومدم زدمش بهم خانوادمم راضی نبودن میگن پسره خسیسه خواهرشم فردا تو زندگیت دخالت میکنه منم ترسم بیشتر از این بود گفتم فردا خسیسه نیازایی ک دارمو برطرف نمیکنه وگرنه خدایی همه چیش خوبه همه چیش و بارها بخاطر من با خانوادش دعوا کرد و همیشه هم پشتم بوده خیلیممممم تلاش کرد
اومدم خطمو عوض کردم و همه چیو تموم کردم و خانوادمم ب خانوادش گفتن تموم الان پسره ول کنم نیس ایدیمو داشته و پیام داده الان هی داره التماس میکنه میگه قبول کن من درستش میکنم و فلان ولی دیگه دلم باهاش نیست بخاطر خسیس بودنش داره ولی دلش نمیاد خرج کنه بارها گفتمش پول بهونه اورد چک دارم چند روز دیگه
الان پی اماشو میذارم داره پی میده و اینم بگم چند بار بخاطر نصب کردن برنامه مجازی بهم دروغ گفت منم دروغ گفتنش و خسیس بودنشو ک دیدم واقعا زده جز همینام مشکل دیگه ای نداره از همه لحاظ اخلاق رفتارش باهام همه چی خوبه