2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 60 پست
زینب هستم قبول باشه برای خودم و پسرم علی دعا کن منم برای حاجت رواییت ایه الکرسی میخونم

ممنون خیلی لطف میکنی 😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دعا کن صبرم زیاد شه حال روحیم خوب شه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

مائده

منم دست دست میکنم بخونم خستم شاید نزدیک اذان صبح بخونم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اسمم ساراست.برام دعا کن از این درد لعنتی که بجونم افتاده نجات پیدا کنم .همین الان از شدت درد زیاد نمیتونم بخوابم .مرسی از دل مهربونت که به فکر بقیه هستی عزیزم.بهترینها سهم زندگیت بشه الهی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
ممنونم مهربون 💚

منو هم دعا کنید با کسی که دوسش دارم ازدواج کنمو خوشبخت بشم و رشته ای همیشه ارزوشو داشتم و دارم قبول بشم و تحصیل کنم 

صلوات فرستادم براتون پنج تا امیدوارم چیزی که میخواید اتفاق بیفته

ممنونم 🌹

منم دعا کن عزیزم💚🙏🏻

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

منو هم دعا کنید با کسی که دوسش دارم ازدواج کنمو خوشبخت بشم و رشته ای همیشه ارزوشو داشتم و دارم قبول ...

خیلی ممنون چشم 

اسمم ساراست.برام دعا کن از این درد لعنتی که بجونم افتاده نجات پیدا کنم .همین الان از شدت درد زیاد نم ...

مرسی از دعای قشنگت 😍