2777
2789
ای جونم خداحفظش کنه تولد دخترمم12روزدیگه است

الهی😍😍😍

خدا برات نگهش داره....انشالله به شادی و سلامتی تولدشو بگیری

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
ای جانم   ماشاءالله😍😍  تولدش  مبارک باشه😘😘😘  انشالله   جشن دانشگا ...

ممنونم عزیز دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بپرسم چقدر خرج کردین/وچندتامهمون داشتید/وکادو چی خریدید اخه تولددخترم نردیکه میخوام ایده بگیرم

من ۲۰ تا مهمون داشتم....۲۰۰ برا شام.....۲۰۰ برا لباسش.....۲۰۰ برا کیکش....برا میوه و تنقلات ۱۰۰....۵۰ هم وسایل تزئینی.....براش سه چرخه از این دسته دارا خریدم....

من ۲۰ تا مهمون داشتم....۲۰۰ برا شام.....۲۰۰ برا لباسش.....۲۰۰ برا کیکش....برا میوه و تنقلات ۱۰۰....۵ ...

عزیزم انشالله به خوبی وخوشی استفاده کنه  

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.
مبارک باشه ..همه چی عالی ...دخترتم که با اون موهاش دل منو برد 😍😍😍😙 لباسش  خیلی قشنگه دختر ...

لطف داری گلم.....لباسش ۱۵۵ تومن شد....جوراب شلواریشم ۲۰ تومن....۲۵ تومنم پاپوش شد....البته برا بیرون پوشیدن یه کفش ساق دار دیدم اونو میخوام بخرم....آخه دختر من راه میره....

خیلی خوب دختر منم راه میره از تهرانی؟

من شهریارم.....یه مغازه هست....برا دخترم از اونجا خرید میکنم....جنساش خوبه....خواستی آدرس میدم

یعنی تقریبا یه تولد ۲۰ نفره ۱ میلیون در اومده...

من نمیدونم چرا همش فکر میکنم بچه ها هر چقدر بزرگتر بشن و بفهمند ، تولد براشون باید حتما گرفت و مهمه..

یعنی برادر من تولد گرفت برای دختر یکسالش ، فکر کردم عروسی رفتم .. اما باز با خودم فکر کردم آخه این دختر کوچولوی یک ساله چی متوجه میشه .. مگه همون عکس اتلیه هاش بمونه براش